Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Print this post

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καλή εβδομάδα σε όλους παίδες. Τις τελευταίες μέρες έχουμε ακούσει τα πιο κουφά από έλληνες πολιτικάντηδες και τα Μ.Μ.Ε. Για αρχή ο Πάνκαλος δήλωσε ότι επί τριάντα χρόνια που δραστηριοποιείται ως κηφήνας στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας εισπράττει την αγάπη του κόσμου. Όλως περιέργως τα μπινελίκια, τα φάσκελα και τα γιαούρτια στα μούτρα που εισπράττει γιατί δεν τα ανέφερε;
Ως γνωστόν έχουμε έναν από τους πιο ηλίθιους πρωθυπουργούς του κόσμου. Τον πανίβλακα Γ.Α.Π. Ο μόνος που μπορεί να τον πάει κόντρα στη χαζομάρα είναι ο συμπατριώτης του και πρώην πρόεδρος - μαριονέτα των Η.Π.Α. George W. Bush (Bush σημαίνει θάμνος...). Τι μας είπε λοιπόν ο αυτιστικός ρήτορας της δυσλεξίας Γ.Α.Π.; Ότι πρέπει να ματώσουμε κι άλλο για να ξεχρεώσουμε τα γαμησιάτικα της κλίκας των πολιτικάντηδων και των τσιμπουριών τους. Δεν τον ενδιαφέρει (λέει) αν δεν ξαναβγεί πρωθυπουργός της χώρας (το παίζει και πατριώτης ο προδότης και ανθέλληνας - μίασμα). Ξέχασε να μας πει όμως ότι ο σκοπός του ήταν να μετατρέψει ότι γλίτωσε από τον άλλο μάλαξ πρώην πρωθυπουργό Καραμάν-Αλή σε αποκαΐδια. Επίσης ξέχασε να μας πει ότι τη θεσούλα του στον Ο.Η.Ε. την έχει εξασφαλισμένη.
Σήμερα ένα πράσινο Μεγάλο κανάλι έβγαλε στη φόρα δημοσκόπηση που έδειχνε ότι η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας επιθυμεί να συνεχίσει την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλά ρε μαλάκες αυτό το ψέμα δεν τρώγεται με τίποτα. Χαλαρώστε λιγάκι... Είπαμε ότι οι έλληνες είμαστε σαδομαζοχιστές. Σίγουρα όμως δεν είμαστε νεκρόφιλοι και κοπρολάγνοι για να τρώμε τα σκατά που μας σερβίρετε για ειδήσεις. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα πάντως καλά κρατούν.
Τεσπα, να μη σας ζαλίζω άλλο και σας μαυρίσω την ψυχή. Πάμε παρακάτω.
Θα ήθελα να καλωσορίσω στον πλανήτη blogόσφαιρα δύο νέες blogger. Ελπίζω να έχουν γερό στομάχι. Ο λόγος γίνεται για την moonchild που έχει το blog Πυρπολημένα όνειρα και για την Αλεξία που έχει το library tales. Τις εύχομαι καλή αρχή και καλή συνέχεια. Άντε τσακιστείτε να καλωσορίσετε τα κορίτσια και αφήστε τους και κανένα σχόλιο για να πάρουν τα πάνω τους. Ευκαιρία να δείξουμε ότι οι bloggers δεν είμαστε οι αλήτες του διαδυκτίου όπως μας προσφωνούνε διάφοροι δημοσιοκάφροι γιατί τους χαλάμε την πιάτσα αφιλοκερδώς.
Τελευταίο θέμα για σήμερα έχω αφήσει κάτι δυσάρεστο. Ο Νίκος Παπάζογλου δεν τα κατάφερε και μετοίκησε εις Κύριον. Τυχερά τα αγγελάκια να έχουν ανάμεσα τους εκεί πάνω ένα τέτοιο γνήσιο καλιτέχνη. Όλοι οι καλοί την κάνουν με ελαφρά και αφήνουν πίσω τους ότι επιπλέει... τους φελούς. Τι να πει κανείς για το Νίκο Παπάζογλου. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει τα τραγούδια του; Ταλαντούχος, χαμηλών τόνων και πάντα χαμογελαστός. Το ταλέντο του αστείρευτο και ποτέ δε χρησιμοποίησε φτηνά και κατινίστικα μέσα για να προωθήσει τη δουλειά του. Είχε και studio στη Θεσσαλονίκη και βοηθούσε πολύ τους νέους καλιτέχνες. Αν και λάτρης της αγγλόφωνης μουσικής ξέρω να ξεχωρίζω τους πραγματικούς καλιτέχνες της Ελλάδας και ο Νίκος Παπάζογλου αδιαμφισβήτητα είναι ένας από αυτούς όπως ο Μάνος Λοΐζος, ο Ξυλούρης, ο Ρασούλης και τόσοι άλλοι που τα Μ.Μ.Ε. προσπαθούνε να τους επισκιάσουνε με φελλούς ανεπιτυχώς ή να τους αγνοήσουνε. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Θα κλείσω με ένα τραγουδάκι που είναι σε όλους αγαπητό για να σας ευχηθώ καλή εβδομάδα. Αύγουστος!

buzz it!

16 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι γιατί όλοι οι ωραίοι να φεύγουν νέοι;
    Δεν ξεχνιούνται τέτοιες δυναμικές παρουσίες

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αγαπητέ Hackaday!
    Καλή εβδομάδα και σε σένα! Με "τσάκισες" με τον Αύγουστο που είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια... κρίμα πολύ κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ Έλα μου ντε! Από την άλλη όμως γλιτώνουν από όλα τα σκατά που χαρακτηρίσουν τον κόσμο σήμερα. Λυτρώνονται.
    @alexia Ο Αύγουστος είναι ύμνος. Όντως κρίμα που έφυγε τόσο νέος ο Νίκος Παπάζογλου. Σίγουρα τώρα θα τραγουδάει σε κάποια μπουάτ του παραδείσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπηθηκα παρα πολυ σημερα, ο Νικολας ηταν για μενα απο τους πιο αγαπημενους μου.
    Φαινοταν να ειναι απο τους λιγους κιμπαρηδες στο χωρο της μουσικης και αυτο μου αρεσε οσο και τα τραγουδια του.

    Για τον γαπ δεν θα σχολιασω σημερα, ολοι αυτοι ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που εγινε.

    Καλη αρχη στα δυο νεα blogs που μας συστησες hack.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @αντωνης Σίγουρα η μεγάλη είδηση είναι ο χαμός του Νικόλα. Οι πολιτικάντηδες δεν έχουν προσφέρει τίποτα για να τους μνημονεύουμε όταν ψοφήσουν. Μόνο κατάρες, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα λυπηθηκα πολυ για τον Νικολα. τωρα αυτος, πριν λιγες ημερες ο φιλος του ο Ρασουλης...Μαζι ξεκινησαν στης αρχες του 80 με την "εκδικιση της γυφτιας". Και λυπαμαι ακομα περισσοτερο που ο κοσμος δεν εχει τιμησει το εργο τους (ειδικα του Ρασουλη) οπως επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Roverand Με τα ΜΜΕ που έχουμε τι περιμένεις; Αν δε δείχνεις βυζί, κώλο, αν δεν ξεκατινιάζεσαι στο γυαλί, αν δεν παίρνεις διαζύγιο και να το βροντοφωνάζεις τότε τα ΜΜΕ σε θάβουν. Είπαμε: οι φελλοί επιπλέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριμα για αυτο τον σπουδαιο καλλιτεχνη:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Σίγουρα κρίμα και δυστυχώς δε βλέπω να υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες αυτών των μεγάλων καλιτεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Όλοι οι καλοί την κάνουν με ελαφρά και αφήνουν πίσω τους ότι επιπλέει... τους φελούς."

    Τα ειπες ολα...

    Κριμα για τον Παπαζογλου. Κριμα. Οπως και για το Ρασουλη.. Φευγουνε αξιολογοι ανθρωποι...και μενουν οπως λες κ εσυ οι φελλοι! Καλη εβδομαδα συνονοματε, καλα να περασεις φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @gatodiakritikos Γεια σου συνονόματε και καλός πολίτης και από 'δω μέσα. Έτσι είναι. Δες σιγά - σιγά τη γενιά καλιτεχνών που φεύγει και δες τι μας μένει. Όχι ότι δεν υπάρχουν ταλαντούχει και τώρα απλά τους τρώει το μαύρο το σκοτάδι γιατί έτσι το θέλουν οι εταιρίες και τα ΜΜΕ. Η ποιότητα πλέον αποτελεί την εξαίρεση. Καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. περασα σημερα να σου αφησω ευχες.

    Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
    ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήταν τέλη μαϊου 1990, στο στρατόπεδο της Θήβας, όταν για πρώτη φορά άκουσα τον Αύγουστο από ένα walkman που μοιράστηκε μαζί μου ένας φίλος που δυστυχώς ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι :(
    Θυμάμαι όμως πόσο πολλή εντύπωση μου έκανε αυτό το τραγούδι που με έκανε να αρχίσω να έχω ελληνικά ακούσματα στη μουσική. Έχω μεγαλώσει με το μουσικοραμα και ήμουν (και είμαι) fan της ξένης μουσικής.
    Δυστυχώς τα κενά που αφήνουν τέτοιοι άνθρωποι πίσω τους, δεν μπορούν να καλυφθούν με τίποτα.
    Τουλάχιστον ησύχασε η ψυχή του και βρήκε το παρεάκι του εκεί ψηλά...

    Καλό Πάσχα σε όλους σας!

    Υ.Γ. για τα κοπρόσκυλα τους πολιτικούς ας τα πούμε μετά τις γιορτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @fotis Γεια σου Φώτη. Η φωνή του Παπάζογλου είναι συνυφασμένη με το στρατό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαντάρω που να μη σιγοτραγούδησε έστω και ένα τραγούδι του. Καλό Πάσχα και σ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά ότι χειρότερο έχει καταφέρει η Ελλάδα είναι αυτή η σημερινή εποχή.
    Για τον Νίκο δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την απώλεια στη μουσική σκηνή της χώρας μας.

    Χαρούμενη Ανάσταση εύχομαι από καρδιάς με τους αγαπημένους σου!

    Με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @zoyzoy Τέτοιες μέρες δε θέλω να βρίζω οπότε δεν ασχολούμαι με τους πολιτικάντηδες. όσο για το Νικόλα; Αυτός γλίτωσε... Χρόνια πολλά, καλόπ Πάσχα και καλή ανάσταση να έχεις ζουζουνάκι.
    @apneagr Καλή ανάσταση φίλτατε, καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;