Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΑΥΞΗΣΕΙΣ και ... "αυξήσεις"



Δροσιστήκαμε πάλι πριν από λίγες μέρες. Χαρήκαμε με τις "αυξήσεις" του κώλου στους μισθούς μας και στο ταμείο ανεργείας - ανέχειας και λάβαμε την ψυχρολουσία από τη Δ.Ε.Η. (σε λίγο θα μεταφράζεται: Δεν Έχουμε Ηλεκτρισμό).
Αυξήσεις από τη Δ.Ε.Η. που θα φτάσουν το 30% (έτσι ενημερώθηκα από τα τηλεοπτικά κανάλια). Θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου. Ούτε τα Χριστούγεννα θα μπορέσουμε να χαρούμε. Φέτος να μη βάλουμε φωτάκια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, ούτε στα μπαλκόνια μας. Να πάρουμε όλοι γεννήτριες για να έχουμε ρεύμα που θα μπορούμε να πληρώσουμε (αν και εκεί που έχει φτάσει το πετρέλαιο ... άσ' τα να πάνε!). Με λίγα λόγια αυτά τα ψίχουλα που θα πάρουμε ως αύξηση (αν τα πάρουμε, που δε θα τα πάρουμε!) θα τα δώσουμε πίσω και μάλιστα με τόκο. Μπράβο στη Δ.Ε.Η. και στην κυβέρνηση. Ούτε τράπεζα να ήταν!
Οι σύγχρονοι 300
(αναφέρθηκα σε αυτούς στης 14/11/2007) ξέρουν να κάνουν γεναιόδωρες αυξήσεις στους εαυτούς τους. Τα χριστούγεννα θα την περάσουν ζάχαρη και μελομακάρονο! Νομίζω;
Αυτό δεν είναι τίποτα! Να δείτε που με το καινούριο έτος ο Άϊ Βασίλης θα μας φέρει πιο πολλά και πιο δυνατά εμφράγματα! Αίσχος!!!
Αναρωτιέμαι αν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα (έστω για μια μέρα!) σε αυτόν τον τόπο.

Πάλι έχω σιχτιρίσει, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αυτού του κράτους.

buzz it!