Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

TV ΞΕΦΤΙΛΑ

Έφτασε και ο καιρός όπου ανασυγκροτείται και η tv. Oh yes!!! Ξεκινάνε τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανά, οι κουτσομπολίστικες και οι lifestyle εκπομπές και μια συντριπτική πλειοψηφία από σήριαλ τα οποία είναι πεταμένα λεφτά.
'Ολοι οι πρωτοκλασσάτοι δημοσιογράφοι πήραν τις θέσεις τους στα δελτία των 20:00' και οι πανελίστες και οι πανελίστριες φιγουράρουν με αυτοπεποίθηση για να πούνε το κοντό τους και το μακρύ τους με την κρυφή ελπίδα ότι μια μέρα θα τους προσέξει κάποιος και θα τους δώσει τη δικιά τους εκπομπή. Με λίγα λόγια το πάνελ το βλέπουν ως μέσο για δημοσιότητα, αναγνώριση, φράγκα και δόξα. Γλάστρες και τηλεμαϊντανοί στο φόντο και σε τηλεοπτικές εξάψεις αντίστοιχα. Διάφορες μοντέλες θα διαδίδουν ότι ανέκαθεν είχαν μια έφεση στο τραγούδι και στην ηθοποιία και θα βαλθούν να μας σπάσουν τα νεύρα με τον να προσπαθούν να μας το αποδείξουν.
Πάλι θα χρυσώσουν τα video clubs. Εγώ περιμένω τη συνέντευξη της χρονιάς. Ποια θα είναι αυτή; Μα φυσικά αυτή του Τζίμη Πανούση. Ως γνωστόν ο εν λόγω καλιτέχνης κάθε χρόνο δίνει μία μόνο τηλεοπτική συνέντευξη. Απλά αναμένουμε να δούμε πότε για να λέμε ότι είδαμε και εμείς τηλεόραση.
Για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν η ελληνική tv θα δείχνει τους ίδιους και τους ίδιους να περιφέρονται από κανάλια σε κανάλι και από εκπομπή σε εκπομπή. Θα έχουνε άποψη για όλα και κοινώς θα μας σπάσουνε τ' αρχίδια. Θα πήξουμε στους διαγωνισμούς όπου θα καλούνται οι κακομοίρηδες τηλεθεατές να στείλουν sms, να τα πληρώσουνε αδρά και στο τέλος να μείνουνε με το πουλί στο χέρι.
Τα χριστούγεννα που θα πάρω το δώρο από τη δουλειά θα βάλω δορυφορική και θα βλέπω πραγματική τηλεόραση. Σιγά μη κάτσω να βλέπω τα σούργελα και να ανέχομαι τους καναλάρχες που θέλουνε να με λανσάρουνε τελευταίας διαλογής κακέκτυπα και τηλεσκουπιδαριό. Έμπνευση μηδέν! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

buzz it!