Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Ειλικρινά έχω αηδιάσει με τη στάση των πολιτικάντηδων αυτής της μπανανίας. Τις φωτιές τις είδαν ως μια ακόμη ευκαιρία για κομματικές αντιπαραθέσεις αντί να στρώσουν τον κώλο τους να κάνουν κάτι σωστό. Θα μου πείτε έλληνας πολιτικός και να κάνει κάτι για το γενικό καλό; Έλα μου ντε! Ώρες - ώρες λέω και 'γω κάτι μαλακίες...!!!
Κανένας έλληνας πολιτικός δε θέλει στα χέρια του την καυτή πατάτα. Μαλάκες είναι; Μόνο πως θα κλέψουν τον κοσμάκη σκέφτονται, πως θα ψηφίζουν βαρβάτες αυξήσεις για το μισθό τους και άλλες αβάντες προς όφελος τους είναι ικανοί. Όταν βάζουν υποψηφιότητα για το βουλευτικίκι προφανώς αποφεύγουν το γεγονός ότι η πολιτική θέλει υπευθυνότητα και ατσάλινα αρχίδια. Ξεχνάνε ότι είναι λειτούργημα και ότι πρέπει να είναι υπηρέτες του λαού.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν ξέρουν να κάνουν πίσω και να κάτσουν να σκεφτούνε κάτι για το καλό αυτού του γαμημένου τόπου χωρίς να υπολογίζουνε μίζες. Για ολυμπιάδες, Eurovision και άλλα πανηγύρια δίνουν φράγκα με τη σέσουλα. Για την ασφάλεια των δασών (ότι απέμεινε τέλος πάντων) και των πολιτών κάνουν τσιγκουνιές. Λαμόγια είναι όλοι τους. Ανεξαιρέτως!
Το πρόβλημα τους τώρα είναι τι μαλακίες θα πούνε στη Δ.Ε.Θ. Για φιέστες είναι πρώτοι. Βέβαια το τζάμπα πάντα είναι καλό. Όταν πληρώνει ο μαλάκας ο κοσμάκης τι τους ενδιαφέρει; Μήπως δε θα τους ξαναψηφίσουνε τα άπειρα βόδια και τα δισάπειρα μοσχάρια της Ελλάδας; Πάλι τους ίδιους ανίκανους θα έχουμε στα έδρανα της βουλής.
Βουλιάζουμε σαν τον Τιτανικό με θύματα τους εαυτούς μας και όλα τα έχουμε γραμμένα στα παπάρια μας. Το γλεντάμε από πάνω. Ξεχνάμε πολύ εύκολα αυτά που τραβάμε εξ' αιτίας τριακοσίων λοπωδυτών και χιλιάδων παρατρεχάμενων των τελευταίων.
Και φέτος από πλευράς αντιμετώπισης αυτού του θλιβερού φαινομένου των πυρκαγιών βλέπω μια από τα ίδια με τις περασμένες χρονιές.

buzz it!