Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 500

Τα μισά της χιλιάδας; Πεντακόσια! Σωστά. Αυτή είναι η πεντακοσιοστή ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου. Και όταν λέμε αναρτήσεις δεν εννοούμε αναδημοσιεύσεις (εκτός αλαχίστων περιπτώσεων). Ποιος θα το 'λεγε...
Όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω σε αυτό το blog δεν είχα κανένα συγκεκριμένο σκοπό. Ούτε αριθμό αναρτήσεων, ούτε αριθμό επισκεπτών ούτε τίποτε άλλο. Μόνο να γράφω αυτά που θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω. Μετά από πεντακόσιες αναρτήσεις ακόμα έτσι πάω... στα γκαβά! Ότι μου έρθει στο μυαλό το κάνω όπως με το διαδυκτιακό ραδιόφωνο ή το Locus Blogus (εκεί πρέπει να αρχίσω να ξαναγράφω) χωρίς να μπαίνω σε διάφορα τριπάκια και να αγχώνομαι. Όχι ότι δεν πέρασα και από αυτό το στάδιο. Να μη λέμε μαλακίες. Υπήρξε περίοδος που αγχωνόμουν αν έπεφτε η επισκεψιμότητα ή αν δεν προλάβαινα να γράφω αλλά ευτυχώς αυτή την ίωση την πέρασα ελαφρώς. Πάνω απ' όλα η ζωή. Το διαδύκτιο είναι μέρος αυτής. Δεν πρέπει να την αντικαθιστά.
Άντε να συνεχίσουμε και να δούμε που θα μας βγάλει. Λέτε να έρθει η στιγμή που θα γράφω τη χιλιοστή μου ανάρτηση; Είδωμεν!
Στις 20:00 απόψε μη χάσετε τη live ραδιοφωνική εκπομπή (hackaday 's live show) από το hackaday 's web radio.

buzz it!