Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008

DREAMLAND

Για αρχή αυτού του post θα ήθελα να σας παραπέμψω σε ένα άρθρο που ανάρτησε ο φίλος grbase κάνοντας κλικ εδώ. Στο θέμα Κεφαλογιάννη με κάλυψε πλήρως. Λιτά και περιεκτικά αναφέρει ο παραπάνω blogger τη σαπίλα που μας κυβερνάει (όχι μόνο η Ν.Δ. αλλά όλη η πολιτική σκηνή του τόπου).
Επειδή η κυβέρνηση φοβήθηκε κάποια γκάλοπ που την έδειχναν δεύτερη αμέσως πέρασαν στο αφορολόγητο όλα τα αυτοκίνητα μέχρι 2000 κυβικά εκατοστά και κατοικίες μέχρι 250 τ.μ. Λες και όλοι οι έλληνες έχουμε οχήματα 1800 και 2000 κ.ε. και χρήματα για να τα συντηρήσουμε και μένουμε σε διαμερισματάρες ή σπίτια των δέκα δωματίων. Με λίγα λόγια τα παραπάνω μέτρα πέφτουν σε άτοπο εφόσον οι πλειοψηφία των ελλήνων έχει αυτοκίνητα μέχρι 1600 κ.ε. και μένει σε διαμέρισμα 100 τ.μ. Με λίγα λόγια κάτι ουσιαστικό που θα μας ελαφρύνει το σβέρκο δεν έχει ανακοινωθεί και ούτε πρόκειται και η ακρίβεια ζει και βασιλεύει.
Κοντά σε όλα αυτά ξεκινήσανε και οι απεργίες των τελωνειακών με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να μείνουμε από καύσιμα. Καλύτερα! Και για την τσέπη μας και για το περιβάλλον.
Το τελευταίο που μου έκανε εντύπωση είναι η ξεφτίλα Ολυμπιακών διαστάσεων που έλαβε μέρος στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στη συναυλία για το περιβάλλον. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. (Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής) Μίνωας Κυριακού που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης του ομίλου Αντένα και τα υπόλοιπα τσιράκια του δεν επέτρεψαν τον ΣΚΑΪ να βάλει κάμερες και να αναμεταδώσει ραδιοφωνικά τη συναυλία. Να θυμήσουμε ότι το κουμάντο στον χώρο που έγινε η συναυλία και ανήκει σε όλους τους έλληνες το κάνει η Ε.Ο.Ε. Αν ήταν να μπούνε οι κάμερες του Αντένα η απόφαση θα ήτανε η ίδια; Δε νομίζω!
Επιτέλους η Ελλάδα άρχισε να ξαναγίνεται μπουρδέλο. Το καλοκαίρι υπήρχε μια χαλαρότητα και άρχισα να ανησυχώ. Τώρα πάλι με βήμα γοργό όλα γίνονται πουτάνα. Γρήγορα και αποτελεσματικά. Νομίζω;

buzz it!