Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ειλικρινά τώρα, ο ΓΑΠ μήπως παίρνει ληγμένα; Προεκλογικά μας ζάλισε τον έρωτα με το "λεφτά υπάρχουν". Βέβαια εννοούσε ότι θα υπάρξουν με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, παραπάνω φορολογήσεις και άλλες τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις. Για καταδίκη όλων αυτών, που σίγουρα τους ξέρει, οι οποίοι έκλεψαν και καταχράστηκαν δε λέει τίποτα. Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο.
Ανά τακτά διαστήματα μας λέει μέσω των Μ.Μ.Ε. ότι δε θα πληρώσει τη νύφη ο απλός ο πολίτης. Έλα όμως που μόνο ο απλός πολίτης αυτής της μπανανίας θα πληρώσει και πάλι τα σπασμένα και τα κλεμμένα. Φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς.
Η τελευταία παπαριά που ακούσαμε από τα χείλη του πρωθυπουργού (νταξ' λέμε και μιά μαλακία για να περνάει η ώρα) είναι ότι νιώθει βαθύτατα συγκινημένος όταν καθημερινά όπως περπατάει στους δρόμους της πόλης όπως όλοι μας, τον σταματάνε πολίτες και του λένε: "Σφάξε μας κι άλλο μεγάλε. Πάρε μας το σκαλπ. Όλα για την πατρίδα. Εμείς ζούμε και με τον αέρα. Δεν έχουμε ανάγκη τα γκαφρά. Χαλάλι και όλοι οι μισθοί των τετρακοσίων, πεντακοσίων, εξακοσίων και εφτακοσίων ευρώ". Αλήθεια που τους βρήκε του έλληνες πολίτες; Στην Ινδία; Στις Βρυξέλες; Στην Τουρκία; Σε άλλες χώρες που επισκεύτηκε; Θα ήθελα πολύ να μ'αθω.
Σοβαρά τώρα αυτά είναιο επικοινωνιακά τρικ; Marketing του κώλου εγώ τα λέω. Περιμένει να τον πιστέψει κανείς όταν αμολάει αυτές τις πίπες; Παίρνει και συγκινητικό ύφος. Στα καραγκιοζιλίκια πρώτος είναι. Στην ηθοποιεία είναι σκράπας.
Πάντως έχω και κάτι να παραδεχτώ στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είναι γλωσσομαθείς οι περισσότεροι εκεί. Παρατηρήσατε πως το μιλάνε το αμερικάνικο εκτός από τον ΓΑΠ η Κατσέλη και ο Παπακωσταντίνου; Καθηγητές της αμερικάνικης σας λέω! Τουλάχιστον δε γινόμαστε ρόμπες διεθνώς όπως επί εποχής Καραμάν-Αλή. Εκείνος υποτίθεται ότι σπούδασε στο Αμέρικα αλλά τα αγγλικά του είναι χειρότερα από τα σουαχίλι μου. Αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή; Ούτε ένα τηλέφωνο; Υποθέτω αγκαλιά με το Play Station. Κάθεται και εμείς οι μαλάκες τον πληρώνουμε τζάμπα όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία από τους τριακόσιους Ανοίξτε ένα λεξικό και ψάξτε να βρείτε το λείμμα ανυπαρξία. Αντί για εξήγηση έχει τη φωτογραφία του τέως πρωθυπουργού.
Να μη γελιόμαστε. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο.

buzz it!