Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η...

Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω να σηκώσω ανάρτηση σχεδόν μια εβδομάδα. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα. Η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζω κάτι και ελπίζω σε μια με δύο εβδομάδες να είναι έτοιμο. Η επικαιρότητα τρέχει και μαζί με αυτή τρέχουμε και εμείς σαν τον Βέγγο. Ούτε νέφτι να μας έβαζαν από πίσω.
Η οικονομία μας έχει σταθερή πορεία... προς τα κάτω, η κυβέρνηση δεν ξέρει που πατάει και η Ντούβλη έβγαλε την πολυσυζητημένη ερωτική της ταινία. Όποιος θέλει να μάθει πως αναπαράγονται οι αγελάδες ας τη δει. Μεταξύ μας, επειδή χθες την είδα και τη μελέτησα ( όχι δεν την αγόρασα, μαλάκας δεν είμαι) ούτε να γαμιέται ξέρει αυτή η γυναίκα. Μόνο πρόλογο είναι. Στην ταινία βγαίνουν τα κόμπλεξ της. Παριστάνει την πλούσια, τη high class, την ντίβα και τελικά κατέληξε να γαμιέται για το παιδί της. Μανία αυτή η κοπέλλα να το παίζει διάσημη, celebrity και jet set. Αφού δεν το 'χεις, τι το ζαλίζεις; Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αρκεί να μην είναι παραφορτωμένη με τα δήθεν και τα ντεμέκ.
Κάπου διάβασα ότι και το τσουτσέκι - γλείφτης - ιπποκόμος - manager - λούγκρα της Τζούλιας υπέγραψε συμβόλαιο για να γυρίσει την πρώτη του gay πορνοταινία. Επιτέλους γι' αυτόν ή αυτήν (εσείς αποφασίζετε) θα λάμψει το άστρο του (και θα βουλώσει ο πάτος του) γιατί από την αγαμία μας είχε φλομώσει στις μαλακίες. Καιρός ήταν να βρει το δρόμο του το παληκάρι (?) γιατί αρχίσαμε να αγχωνόμαστε βλέποντας τον να τρέχει πίσω από την ουρά της απόλυτης ελληνίδας πορνοστάρ και να τρέφεται με τα ψίχουλα της.
Αυτά παίδες... Σας αφήνω και σας εύχομαι καλό ΣουΚου. Αύριο στις έξι το απόγευμα θα έχει στο MTV unplugged του hackaday 's web radio τον Bryan Adams.

buzz it!