Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΟΥΣΙΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ

Καλησπέρες σε όλους και σε όλες. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά δε σηκώνω αναρτήσεις τόσο συχνά όσο και πέρυσι. Δεν είναι ότι βαρέθηκα το blogging. Κάθε άλλο. Απλώς λόγω δουλειάς το καλοκαίρι δεν υπήρχε χρόνος ούτε για ξύσιμο. Μετά κάποια ταξίδια με κράτησαν αναγκαστικά εκτός internet. Κανονικά τώρα που έχω άφθονο χρόνο, επειδή κάποιοι σκέφτηκαν να με μεταθέσουν στο ταμείο ανεργείας, θα έπρεπε να ανεβάζω posts διαρκώς. Έλα ντε όμως που τον τελευταίο καιρό μ' έπιασε μια βαριεστημάρα unlimited.
Πολλές φορές σερφάρω στο διαδύκτιο και χάνω χρόνο γιατί όλο και κάτι με τραβάει να το εξετάσω. Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται όταν ψάχνω να βρώ κάτι αξιόλογο για να αναρτήσω στο Locus Blogus. Πιστέψτε με έχω μπει σε διαδυκτιακούς τόπους οι οποίοι προσφέρουν το απόλυτο τίποτα. Απορώ ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης τους και όμως πολλές φορές καταφέρνουν και σε καθηλώνουν με τις ώρες. Είπα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μερικά από αυτά τα ιντερνετικά μαργαριτάρια που έχω ψαρέψει κατά καιρούς.
http://www.thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη διεύθυνση στο διαδύκτιο.Το περιεχόμενο της αφορά σε οτιδήποτε μεγαλύτερο υπάρχει.http://whichisworse.com Απαντάτε σε άσκοπες ερωτήσεις.
http://www.justtoiletpaper.com Αποκτήστε χαρτί τουαλέτας με ότι σχέδιο θέλετε. Όταν το on line επιχειρείν είναι στα πάνω του τα λόγια είναι περιττά. Να σας πω ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου web site τα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις.
http://lifegem.com Αν χάσατε κάποιο δικό σας άνθρωπο μπορείτε να τον αποτεφρώσετε και τις στάχτες του να τις μετατρέψετε σε διαμάντι. Αυτό είναι και το concept του παραπάνω web site. Φρικάρατε;
http://hatsofmeat.com/frame.html Θαυμάστε καπέλλα από κρέας. Τελικά έμπνευση θα υπάρχει πάντα.
http://crazythoughts.com Το λέει και το όνομα του. Διάφορες τρελές σκέψεις και χαζές ερωτήσεις.
http://deathclock.com Υπολογίστε πότε θα αφήσετε αυτόν το μάταιο κόσμο. Εδώ σας θέλω. Τολμάτε;
http://worlds-highest-website.com/#pos1 Είναι το μακρύτερο web site στον κόσμο.Το μήκος του είναι 18.939 km.
http://www.humanforsale.com Αν αποφασίσετε ποτέ να πουληθείτε δείτε πόσο αξίζετε για να μη σας πιάσουν και κορόιδα. Πάντως οι πολιτικοί μας θα μας μείνουν στοκ.
http://www.dancewithshadows.com/exactcenteroftheinternet Με μια επίσκεψη σε αυτόν το διαδυκτιακό χώρο θα βρεθείτε στη μέση του internet.
http://shibumi.org/eoti.htm Με μια επίσκεψη σε αυτόν το διαδυκτιακό χώρο θα βρεθείτε στo τέλος του internet.
http://mdesmond.com/end-of-the-internet Άλλο ένα site που πρεσβέυει ότι οδηγεί στο τέλος του διαδυκτίου.
http://www.am-i-dumb.com/q.asp Υπολογίστε πόσο χαζοί και χαζές είστε.
http://randomthingstodo.com/?num=10 Αν βαριέστε θα βρείτε πολλές ανούσιες προτάσεις για να βγείτε από το τέλμα αν και αμφιβάλλω.
http://www.flamingcursor.com Βάλτε εικονική φωτιά στην οθόνη σας με τον κέρσορα σας.
http://www.websitenotfound.com Επισκεφτείτε αυτό το web site για να δείτε ότι... δεν υπάρχει web site. Κουφό;
http://www.pointlesssites.com Πολλά web sites μαζεμένα τα οποία έχουν ένα κοινό: Είναι άχρηστα!
   Πιστέψτε με υπάρχουν πάρα πολλά τέτοιου είδους σελίδες στο διαδύκτιο. Βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί καμμένοι και παρηγοριέμαι.

buzz it!