Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ!

Ετοιμαστείτε για γερό πρήξιμο από 'δω και πέρα. Ως γνωστόν στη Eurovision που μας έρχεται θα μας εκπροσωπήσει το Μάϊο στη Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς. Έχουν ν' ακουστούν παπαριές μεγατόνων από τα Μ.Μ.Ε και να γράψουν πίπες οι διάφορες φυλλάδες! Θα φαγωθούνε ένα κάρο λεφτά... αλήθεια... γιατί δε λένε οι αδερφές Μαγγίρα πόσα παίρνουν από την Ε.Ρ.Τ.; Γιατί δε λένε πόσα πήρε η Παπαρίζου για την πρωτιά; Δε θα έπρεπε να υπάρχει διαφάνεια;
Τα προβλήματα μπορεί να περιμένουν γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός η Ελλάδα θα ζει στον πυρετό της Eurovision. Εκεί θα μας φύγουν όλες οι έγνοιες. Η φτώχια θέλει καλοπέραση όπως λέει και το ρητό. Θα αρχίσουν τα προγνωστικά και όλο το διαδύκτιο θα δείχνει ότι η Ελλάδα πάει να χτυπήσει για άλλη μια φορά την πρωτιά. Δε λένε όμως ότι μόνο οι μαλάκες οι Έλληνες ξημεροβραδυάζονται στο internet για να ψηφίζουν σε διάφορα sites. Μετά το όλον πανηγύριον όλοι θα γίνουν δικαστές και θα δικάζουν και θα αθωώνουν την κακή ή την καλή εμφάνιση της Ελλάδας αντιστοίχως καθώς και τα αποτελέσματα. Θα αποφανθούμε ότι μας έφαγαν οι συμμορίες, τα μπλοκ των πρώην ανατολικών χωρών (πρώην γιατί τώρα έχουν γίνει πιο δυτικές και από τις Η.Π.Α.), οι συμμαχίες, οι Ελ (όχι ... λάθος... αυτοί είναι μαζί μας), ο ανάδρομος Ερμής, το κέρατο μας το βερνικωμένο. Τελικά θα είμαστε για άλλη μια φορά οι αδικημένοι της υπόθεσης αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση αφού όλα τα τραγούδια πλην του δικού μας θα είναι μούφες.
Τελικά είμαστε μαζόχες. Παρακολουθούμε ένα μουσικό θεσμό όπου τον τελευταίο λόγο τον έχει το τραγούδι και τον πρώτο το marketing. Εν μέρη καλά κάνουμε και πάμε στη Eurovision. Αφού είμαστε για τα πανηγύρια!

buzz it!