Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ PC

Την καλησπέρα μου σε όλους και όλες. Το λοιπόν σήμερα είναι μια καλή μέρα από πλευράς αποφάσεων για 'μένα. Αποφάσισα να πάρω καινούριο pc. Τα μέτρησα από 'δω, τα ζύγισα από 'κει και βλέπω ότι με παίρνει να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου τις γιορτές. Λίγο το χριστουγεννιάτικο δώρο από τη δουλειά, λίγο θα τσοντάρει και η αρραβωνιαστικιά μου, θα κάνω και λίγες μέρες έξτρα δουλειά και θα το πάρω επιτέλους το πολυπόθητο desktop.
Κακά τα ψέμματα αλλά το laptop του έχω βγάλει το λάδι τόσα χρόνια. Επεξεργασία εικόνας, ήχου και video, αμέτρητες ώρες download, πάλιωσε κιόλας. Ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί και αυτό λιγάκι. Η αλήθεια να λέγεται. Ασπροπρόσωπο με έβγαλε και με το παραπάνω.
Το μόνο μου κόλλημα είναι να επιμείνω στα windows ή να κάνω την ανατροπή και να πάρω Mac; Ιδού η απορία. Για Vista πάντως αποκλείεται. Τα XP αποδείχθηκαν σχεδόν σταθερή αξία για τα Windows. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
Με μια επίσκεψη στο site του E-shop έκανα μια σύνθεση αρκετά δυνατή (πύργος, οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο) και βγαίνει περίπου 750 ευρά.
Από Mac είμαι από λίγο έως πάρα πολύ ανίδεος και πανάσχετος οπότε κάθε συμβουλή και άποψη θα εκτιμηθεί δεόντως. Ευχαριστώ προκαταβολικώς!

buzz it!