Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

FROM SERRES WITH LOVE

Σήμερα είχα σκοπό να ασχοληθώ με τον Ο.Α.Ε.Δ. αλλά η blogόσφαιρα μου άλλαξε τα σχέδια. Τα ξημερώματα μιλούσα στο google talk με τον ΑΑΤΟΝ ο oποίος μου έδωσε ένα link το οποίο μου έκανε τα νεύρα κρόσια. Σας το παραθέτω και αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.
Το blog piazza del popolo (κατ' εμέ πιάτσα του ξέκωλου) φιλοξενεί ένα ποστ από ένα χρήστη του τον Uli Chris. Τις πταίει και ταπιροκρανιώθηκα; Το άτομο με τεράστια εμπάθεια και αλλαζονεία επιτήθεται στους Σερραίους και χωρίς λόγο. Πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας αν και είμαι από Σέρρες δεν αντιδρώ τοπικιστικά. Και για άλλο μέρος της Ελλάδας να φερόταν με αυτόν τον τρόπο θα αντιδρούσα έτσι και χειρότερα. Το άτομο επικαλείται χιούμορ και ότι δεν τον καταλαβαίνουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει κανείς μέσα και ν΄αφήσει σχόλιο που να δηλώνει πόσο πολύ γέλασε. Η αλήθεια είναι ότι και αυτόν και τον moderator τους ξέχεσα πατόκορφα μ' ένα φεστιβάλ μπινελικίων. Το ίδιο έκανε και ο ΑΑΤΟΝ και ο Mikros Alitis. Γιατί το διαχειριστή του blog; Γιατί από τη μια λέει ότι κρατάει ουδέτερη στάση από τα σχόλια και τις αναρτήσεις και από την άλλη τον καλύπτει και τον δικαιολογεί. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δηλαδή. Αν ήταν σωστός θα αφαιρούσε το κατάπτυστο post. Ελευθερία και δημοκρατία δε σημαίνει ότι χλευάζουμε χωρίς λόγο έναν άνθρωπο ή μια ομάδα ανθρώπων. Στο όνομα της δικής τους δημοκρατίας λοιπόν καλούμαστε να απαντήσουμε και έτσι πράξαμε εγώ, ο ΑΑΤΟΝ και ο Μικρός Αλήτης. Εφόσον έτσι θέλουν έτσι θα γίνει. Τέρμα οι ευγένειες. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες. Το κατάλαβες LULI; Άντε σύρε και γαμήσου τώρα κόπανε.
Θα μ' ενδιέφεραν οι απόψεις σας και αν μπορείται πείτε ένα μπράβο και στην πιάτσα του ξέκωλου που κατάντησε ιντερνετική γιάφκα της χλεύης. Οι απόψεις σας μπορούνε να φιλοξενηθούνε και στο blog του ΑΑΤΟΝ ο οποίος ανέβασε σχετικό post. Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ. Όποιος θέλει να στείλει email στο συγγραφέα του συγκεκριμένου post (τον LULI) η διεύθυνση του είναι αυτή: ulichris@gmail.com
Eμείς τους αφιερώνουμε το παρακάτω video.

buzz it!