Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ W.AD.A.

Μήπως η W.AD.A. (WORLD ANTI - DOPING AGENCY), κοινώς η παγκόσμια υπηρεσία αντιντόπινγκ το έχει παραγαμήσει; Υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες άλλων κρατών που να έχουν υποστεί τόσους ελέγχους όσο οι έλληνες; Ναι, να γίνονται έλεγχοι αλλά σε όλους και όχι επιλεκτικά.
Η εν λόγω παγκόσμια υπηρεσία με τη στάση της δείχνει ότι έχει μια εμμονή με την Ελλάδα από το 2004 και μετά. Προφανώς κάποιους τους τσούζει μια μικρή χώρα να έχει τόσες επιτυχίες.
Αλήθεια, οι αμερικανοί αθλητές έχουν υποστεί τόσους ελέγχους; Δεν το πιστεύω. Προσωπική μου άποψη και μπορεί να είναι υποκειμενική αλλά δεν την αλλάζω.
Τους άρχοντες της W.ADA. τους ελέγχει κανένας φορέας για το πόσο αντικειμενικοί είναι; Η W.AF.A. για παράδειγμα! Ποια είναι αυτή η υπηρεσία; Η World Anti - Fucking Agency. Τι; Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία; Κακώς! Θα έπρεπε να έχει ιδρυθεί εδώ και πολλά χρόνια για να ελέγχει όλους τους μαλάκες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, κινούνε τα νήματα και πηδάνε δίχως σάλιο όποιον βάλουν στο μάτι άσχετα αν υπάρχει λόγος ή όχι.
Η συγκεκριμμένη υπηρεσία (W.AD.A.), πάντως, παίρνει το χρυσό μετάλλιο στην αναξιοκρατία.
Και μετά έχω διάφορους να μου λένε για Ολυμπιακό πνεύμα, καθαρές επιδόσεις, για αγωνίσματα όπου κερδίζει ο καλύτερος και άλλες τέτοιες πίπες. Μια ολυμπιακή κομπίνα για τα φράγκα είναι όλα.
Άϊ σιχτίρ πια...

buzz it!