Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΤΡΙΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σήμερα θα έχουμε την τρίτη εκπομπή από το hackaday 's web radio για τη Μικρασιατική καταστροφή. Από προχθές τη Δευτέρα (16/8) μέχρι και την Παρασκευή (20/8) που μας έρχεται, καθημερινά 6μ.μ. με 8μ.μ. έχουμε ζωντανές εκπομπές (θεματικές) οι οποίες αποτελούνε ένα ελάχιστο φόρο τιμής σε όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των πολιτικών τότε παιχνιδιών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά και στα εκατομύρια προσφύγων.
Στη σημερινή εκπομπή θα ασχοληθούμε με την πολιτική σκηνή της εποχής εκείνης στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Θα δούμε τι πολιτικά παιχνίδια παίζονταν κάτω από τα τραπέζια και πίσω από τις πλάτες των ελλήνων, ποια ήταν τα λάθη των ελλήνων, ποιοι έλληνες έδρασαν συνωμοτικά και προδοτικά.
Επειδή έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από φίλους αναγνώστες που ρωτάνε αν θα ξαναμεταδωθούνε οι εκπομπές η απάντηση είναι ναι. Όλες οι εκπομπές ηχογραφούνται και θα μεταδωθούνε και την επόμενη εβδομάδα σε επανάληψη καθώς επίσης θα ανεβούνε και σε μορφή podcast (θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση).
Για προτάσεις βιβλιογραφίας μπορείτε να ανατρέξετε σε προηγούμενες αναρτησεις (στη χθεσινή και στην προχθεσινή ανάρτηση).

buzz it!