Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

Γι' αυτό φίλε μου δεν πρόκειται να γίνουμε κράτος. Θα παραμείνουμε μπουρδέλο. Κανένας δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά τον εαυτούλη του. Κανένας δε νοιάζεται για το κοινό καλό. Οι φορτηγατζήδες γίνονται ολοένα και πιο προκλητικοί. Αρκετοί από αυτούς είναι και πολύ μαλάκες! Είδα στα δελτία ειδήσεων σπασμένα φορτηγά γιατί οι ιδιοκτήτες τους ή οι οδηγοί τους δεν έκαναν απεργία. Συγχαρητήρια μαλάκες. Κερδίσατε το μαλακισμένο μετάλλιο της υπέρτατης μαλακίας.
Συνεχίζω την τσάρκα μου στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και στην εκκολαπτόμενη μελλοντική πραγματικότητα και παθαίνω ταπιροκρανίωση. Με την κατάργηση του καπνίσματος παντού ήδη άρχισαν κάποιες επιχειρήσεις να τρίζουν για τα καλά. Μιλάω για τα sport caffes. Ποιος νοήμων άνθρωπος είναι αυτός που θα πάει να δει έναν αγώνα, θα κατεβάσει τις μπύρες του και από την αγωνία του θα είναι έξω κάθε τέταρτο για τσιγάρο με αποτέλεσμα να μη δει τον αγώνα; Αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα παλιότερα και θα επανέλθω σύντομα. Μιλάμε για κοινωνικό ρατσισμό. Το σωστό είναι να υπάρχουν χώροι για καπνιστές και χώροι για μη καπνιστές. Ακόμα ο καιρός βοηθάει και τα μαγαζιά την ψιλοπαλεύουν. Μετά από ένα με δυο μηνάκια θα δούμε επιχειρηματίες να γονατίζουν. Πάντως σε μια συναυλία των Rotting Christ που πήγα την περασμένη Παρασκευή κάπνιζα κανονικά. Πλήρωσα το εισιτήριο μου και δε θα απολαύσω το live; Προχθές πήγα στα Κ.Ε.Π. και οι υπάλληλοι κάπνιζαν κανονικότατα. Τι έπρεπε να κάνω; Να τους ρουφιανέψω για 70 κωλοευρώ; Sorry αλλά Ιούδας δεν γίνομαι. Σίγουρα θα μπορούσαν να πηγαίνουν στο κουζινάκι ή στο αποθηκάκι για ένα τσιγάρο για να μη δίνουν και στόχο. Αυτό είναι καθαρά θέμα συνείδησης και παιδείας.
Το άλλο το κουφό που αμόλησε ο Πάγκαλος πάλι; Αυτό είναι καινούριο φασόλι. Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μας. Ναι και εσείς και εγώ. Δεν το ξέρατε; Μάθετε το τότε! Τι λες ρε Πάνκαλε (επίτηδες άλλαξα τον τρόπο γραφής του ονόματος του)! Σοβαρά; Θέλεις να συγκρίνουμε τις κοιλιές μας για να δούμε ποιος έφαγε και ποιος όχι; Λίγη τσίπα ρε. Δε ντρέπεσαι λιγάκι;
Κλητεύθηκε ο Καραμάν Αλής για το Βατοπέδι. Γιατί όχι; Πρωθυπουργός δεν ήταν; Ο κύριος υπεύθυνος ήταν. Αν δεν μπορούσε να κουμαντάρει το ασκέρι του να παραιτούνταν, αλλά η εξουσία είναι γλυκιά βλέπετε. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες ο πλέον ανίκανος Πόλντο (νέο ψευδώνυμο, θυμάστε τον χοντρό φίλο του Ποπάι που όλο έτρωγε χάμπουργκερ;) έχει περιουσία πάνω από ένα εκατομύριο ευρώ. Πότε δούλεψε στη ζωή του γαμώ το κέρατο μου ο μπούλης και όλοι οι όμοιοι του; Βέβαια αν είναι κάτσουμε διάφορους και να ζητήσουμε εξηγήσεις για μείζες και σκάνδαλα τότε να πάρει η μπάλα και το Σημίτη (που να πιάσουν δάκο οι ελιές του) και πολλούς άλλους ακόμα, νυν και πρώην πολιτικάντηδες.
Και μια και αναφέρθηκα στα πόθεν έσχες των πολιτικών μερικοί είναι να τους λυπάσαι. Πολύ πιθανόν η φορολογική μου δήλωση να είναι υψηλότερη από μερικούς που παρουσίασαν εφτά και οχτώ χιλιάδες ευρώ ως εισόδημα. Λίγη τσίπα ρεεεεεε!!!
Ο Γ.Α.Π. συνεχίζει τις ντόλτσε βίτες του στο Αμερικανιστάν και ψάχνει για μαλάκες προσπαθώντας να πείσει τους πάντες εκεί πέρα ότι η Ελλάδα, που την έκανε σαν τα μούτρα του αυτός και οι όμοιοι του, είναι melon (εκτός από πεπόνι αυτή η λέξη σημαίνει και οικονομικό κελεπούρι) στους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
Στον τομέα της παιδείας; Εκεί γίνεται το σώσε. Αλλού δεν πήγαν βιβλία, αλλού έχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς. Οργανωμένα πράγματα σας λέω. Πήρα τηλέφωνο στο Ε.Α.Π. να ρωτήσω γιατί δεν παρέλαβα ακόμα τα βιβλία μου και η απάντηση είναι ότι ακόμα δεν τα έλαβαν ούτε εκείνοι. Μία Οκτωβρίου ξεκινάνε οι σπουδές. Μπάχαλο σας λέω. Τα λεφτά όμως τα απαιτούνε και αν δεν τα καταθέσεις χάνεις τη θέση σου. Κρατικό πανεπιστήμιο υποτίθεται. Δημόσια παιδεία υποτίθεται. Όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση υποτίθεται. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί.
Ο μοναδικός τομέας που την περνάει μπέικα είναι οι τράπεζες. Όλοι γι' αυτές δουλεύουμε. Δεν τις ακουμπάει κανείς και τίποτα.
Κοντά σε όλα αυτά μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με την οικολογία, το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη. Παρόμοιες πλύσεις εγκεφάλου πήγαν να μας κάνουν με την ελληνοτουρκική φιλία, τη γρίπη των χοίρων, των πουλερικών, τις τρελές αγελάδες, τον ιό Η1Ν1 και άλλες πίπες. Δε λέω, καλή η οικολογία αλλά όχι τόσο καλή όταν χρησιμοποιείται για να καλύπτει κάποιος τις μαλακίες που κάνει.
Άντε να δούμε τι άλλο θα μας τύχει.

buzz it!