Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Print this post

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CAPITALISM: A LOVE STORY

Καλημέρα. Σήμερα λίγα θα πούμε και πολλά θα ακούσουμε και θα δούμε. Παρακάτω έχω βάλει το τελευταίο ντοκυμαντέρ του Michael Moore Capitalism: A love story. Δυστυχώς υπότιτλοι δεν υπάρχουν και για να πω την αλήθεια δεν έψαξα να βρω, οπότε θα πρέπει να ξεσκονίσετε τα αγγλικά σας. Το video το βρήκα στο documentary-log.com . Εκεί θα βρείτε πάρα πολλά ακόμα ντοκυμαντέρ για να τα παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν. Το λοιπόν δεν τίποτε άλλο παρά να σας ευχηθώ καλή τηλεθέαση. Η διάρκεια του ντοκυμαντέρ είναι δύο ώρες, δύο λεπτά και δεκαεφτά δεύτερα. Την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ θα σας πετάξει σε ένα άλλο παράθυρο διαφήμιση. Κλείστε το, ξαναπατήστε το play και το ντοκυμαντέρ θα ξεκινήσει.

buzz it!

6 σχόλια:

  1. Λοιπόν... το έχω δει. (από τορέντ)
    Δύο τρία σημεία εκτίμησα, τη σκηνή του Μπους (βλάκα-τζούνιορ) όπου ομιλεί και δίπλα του ο πρόεδρος της Λήμαν-Μπροδερς και σύμβουλός του.... του λέει ενώ μιλάει...speed up........
    (όταν το δείτε θα καταλάβετε).

    Κάποιες συνεντεύξεις αμερικανών (σκεπτόμενων) πολιτών.

    Και η διαπλοκή-κερδοφορία επιχειρήσεων στις ΗΠΑ.

    Δεν είμαι φαν του Μουρ, και το πρώτο του ντοκιμαντέρ εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Βάσσια Δεν το είδα ακόμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Σήμερα ή αύριο θα το δω. Δεν ιμαι φαν του Michael Moore αλλά είναι από τους λίγους στις Η.Π.Α. που ασχολούνται και με διαφορετικά πράγματα. Μου άρεσε πάρα πολύ μια παλιότερη δουλειά του. Το "Ακύρηχτος πόλεμος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Michael Moore μου είναι συμπαθής. Τραβηγμένος ίσως σε πολλά, αλλά το κεντρικό του θέμα, οτι η Αμερική έχει μετατραπεί σε κάποιο είδος Corporate Πλουτοκρατίας, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Αδύνατον να βρείς σήμερα πολιτικούς στο Κογκρέσσο που να μην είναι εντελώς εξαγορασμένοι απο κάποια συμφέροντα. Απο τη στιγμή που φτάνουν στην Ουάσιγκτον, πέφτουν στις δυναμικές της ανάγκης χρήματος που καθορίζει και την συμπεριφορά τους. Ελπίδες βέβαια, όπως και αντίδραση, υπάρχει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Locus Publicus Καλησπέρα κια χρόνια πολλά. Μήπως έτσι δε λειτουργούνε οι περισσότεροι πολιτικοί παγκοσμίως; Ελπίδα για αντίδραση υπάρχει πάντα αλλά το θέμα είναι να έρθει κάποτε και η ώρα της αντίδρασης. Αυτό είναι και το ιδεατό. Η προσμονή από μόνη της δε φέρνει πολλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους εδώ:
    http://tvxs.gr/webtv/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;