Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Print this post

ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες του σκληρού χτυπήματος των Ισραηλινών προς την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα. Τώρα μπορούμε να θαυμάσουμε την αλαζονεία του Ισραήλ. Δεν υπολογίζει τίποτα. Βέβαια αυτό γίνεται γιατί είναι το αγαπημένο παιδί των Η.Π.Α.
Τι κυρώσεις θα έχει; Καμία. Άντε να του κάνουν καμιά παρατήρηση από τον Ο.Η.Ε. για τα μάτια του κόσμου, ίσα - ίσα για να θολώσουν τα νερά. Τι είναι όμως ο Ο.Η.Ε.; Άλλη μια αμερικάνικη εταιρία.
Μας έχει ζαλίσει το Ισραήλ με το ολοκαύτωμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι για διάφορους λόγους ο αριθμός των εβραίων που σκοτώθηκαν από τους ναζί έχει πολλαπλασιαστεί κατά πολύ. Να μην ξεχνάμε όμως ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης άφησαν την τελευταία τους πνοή και άλλοι άνθρωποι. Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, νέγροι, για τους οποίους δε γίνεται καμία νήξη ποτέ. Αυτοί δεν ήταν θύματα του Β' παγκοσμίου πολέμου; Το Ισραήλ όμως θέλησε να παίξει το ρόλο του μεγάλου θύματος για να προκαλεί τη παγκόσμια συμπάθεια και συμπόνια. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Κάνουν σαν να έχουν μικρότερη σημασία οι γενοκτονίες των ποντίων, των αρμενίων, η Μικρασιατική καταστροφή κλπ.
Τώρα βλέπουμε το Ισραήλ στο ρόλο του θύτη και τον παίζει πολύ πετυχημένα. Οι κτηνωδίες του έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και αυτές των ναζί. Και όλα αυτά με τις ευλογίες της μαμάς Αμερικής.

buzz it!

8 σχόλια:

  1. Το ολοκαύτωμα έγινε δεν τίθεται θέμα. Και πέθανε πολύς κόσμος τότε όχι μόνο εβραίοι. Όπως έγιναν και οι γενοκτονίες.

    Αυτά που έκανε το Ισραήλ είναι βία στη βία που ήδη ασκεί στους Παλαιστίνιους εδώ και χρόνια. Απλά τώρα τους έπιασε ο πόνος τους Τουρκους. Τόσα χρόνια ήταν κολλητοί με το Ισραήλ. Οι ΗΠΑ είναι υποτίθεται φίλοι και με τους μεν και με τους δε αλλά στα "δύσκολα" ξεκάθαρα θα στηρίξουν Ισραήλ. Άλλωστε οι ισραηλινοί έχουν το πιο δυνατό λόμπι (και τα πιο πολλά λεφτά) εκεί άρα είναι λογικό.

    Το θέμα είναι με όλα αυτά αλλάζει η εύθραστη ισορροπία της περιοχής χωρίς να μπορεί κανένας να προβλέψει τι συνέπειες θα προκύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν γερές πλάτες γιαυτό γμν και δέρνουν χωρίς ενδοιασμούς!

    Καλό σου μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ένας ατελής άνθρωπος, με συμπάθειες , αντιπάθειες, πάθη και....
    Προπαθώ πάντα, γνωρίζοντας το μειονέκτημά μου, να μην βιάζομαι να κάνω εκτιμήσεις.

    Κι ύστερα, έρχεται μια (ακόμη) δολοφονική επίθεση και με πετάει στο τοίχο......
    Από έναν λαό που υπέστη ολοκαύτωμα, άπατρη για χρόνια, που έχαιρε συμπάθειας, άλλοτε, των λαών του πλανήτη.

    Και δεν μπορώ να μη κρίνω, τη βία που ασκούν, την εκδικητική τους στάση, την πολεμοχαρή τους συμπεριφορά και την απληστία τους.

    Λυπάμαι, αλλά, δεν λυπάμαι καθόλου που δεν τους συμπαθώ..κι ακόμη περισσότερο όσους τους καλύπτουν, για ίδια συμφέροντα.

    Αφήνω έξω όσους πολίτες του Ισραήλ είναι ενάντιοι στο σημερινό κράτος τους και αλληλέγγυοι με την ειρήνη και την ελευθερία.

    Καλησπέρα Hack
    Y.Γ.
    ίσως φαίνομαι ρατσίστρια, αλλά αν το δίκαιο και υπεράσπισή του δίνει τέτοιο στίγμα, τότε ναι, ας είμαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @DaisyCrazy Το ολοκαύτωμα έγινε αλλά είχε και άλλα θύματα και όχι μόνο εβραίους. Το ισραήλ για να προκαλεί (χρόνια τώρα) την παγκόσμια συμπάθεια και εκμεταλλεύεται αυτή τη μεγάλη μαύρη σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας. Δε σέβεται το θάνατο των ομόθρησκων του και ομόεθνων του στο β' παγκόσμιο πόλεμο γιατί πάνω στο θάνατο τους στήνει πολιτικά παιχνίδια σκοπιμοτήτων.
    @zoyzoy Είναι γνωστό ότι η πλάτη του ισραήλ είναι οι Η.Π.Α. Γεια σου ζουζουνάκι.
    @Βάσσια Δεν είναι ρατσισμός να λες την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι αυτή. Ρατσισμός είναι εμπάθεια, πράγμα που έχει το ισραήλ απέναντι στους παλαιστινίους. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος. Αν υπάρχει ζει στη χώρα της ουτοπίας. Έχεις ακουστά για τους εβραίους της διασποράς; Δεν εννοώ μετανάστες. Ψάξε στο γούγλη και θα δεις τι ομάδα είναι αυτοί και τι πρεσβεύουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τους πολεμοχαρείς ισραηλινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε πώς θα σωθούν οι κανίβαλοι, μόλις φτάσει 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη...

    Aναγγέλθηκε ξανά η επερχόμενη ΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Κάτλα, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ από του Εγιαφιαλαγιόκουλ, άρα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι ΤΩΡΑ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1_7trGmVzYU
    Οι ηφαιστειακοί χειμώνες είναι σχετικά συχνό, περίπου ανά αιώνα, φαινόμενο, μόνο που παλιότερα δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί συννέφιαζε και χιόνιζε χειμώνα-”καλοκαίρι”, όταν είχε εκραγεί ηφαίστειο στην άλλη άκρη της Γης...
    5 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ σε λίγες μέρες!...
    31 May 10 - A strong explosive eruption of Bezymianny volcano occurred today, with another eruption at Cleveland in the Alaska Aleutians. http://www.iceagenow.com/Two_more_eruptions-Bezymianny_and_Cleveland.htm
    31 May 10 - The National Weather Service on Guam today announced that an undersea volcano has erupted between the islands of Sarigan and Anatahan in the Northern Mariana Islands. http://www.iceagenow.com/Underwater_volcano_erupts_90_miles_north_of_Saipan.htm
    29 May 10 - Two huge volcanoes erupted  in Central and South America yesterday, forcing thousands of people to flee and disrupting air traffic as the ash drifted over major cities. http://www.iceagenow.com/Two_massive_volcanic_eruptions_in_Central_and_South_America.htm

    May 27, 2010
    LONDON - A second, much larger volcano in Iceland is showing signs that it may be about to erupt, scientists have warned.
    http://www.msnbc.msn.com/id/37371442/ns/world_news-europe

    The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
    The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm

    Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
    Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465
    Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης
    Sunday Times
    May 16, 2010
    Scientists forecast decades of ash clouds
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece

    http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος Αν φτάσει η βενζίνη τα 3 και 4 ευρώ τότε απλούστατα θα καταργήσουμε τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Ισραήλ, κυβερνά ολόκληρη τη γη... ότι και να λέμε, οι Εβραίοι έχουν φτιάξει μια Παγκόσμια - τυρρρανική κυβέρνηση, που ορίζει τις τύχες μας και τις ζωές μας.. Έχουν μαζέψει όλον τον πλούτο, όλου του κόσμου, και τον διαχειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.. Δεν μπορεί να τους κουνήσει κανένας - μα κανένας, ότι και να κάνουν..
    Τα Σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανώνυμος Θα συμφωνήσω σε ένα μεγάλο ποσοστό. Πιστεύω όμως ότι όλοι οι άνθρωποι είναι τρωτοί, έτσι και τοι εβραίοι. Απλά πρέπει να βρεθεί η αχίλλειος φτέρνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;