Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Print this post

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Η πολιτική σκηνή της χώρας συνεχίζει να προκαλεί. Εντελώς αιφνιδιαστικά κλείνει η ολομέλεια της βουλής μέχρι τις ευρωεκλογές και μετά από αυτές ξεκινάει ο θερινός τρόπος εργασίας των βουλευτών, δηλαδή το ξύσιμο όρχεων (ο χειμερινός τρόπος είναι το σκάλισμα της μύτης με ανοιχτό στόμα και ο ύπνος στα έδρανα της βουλής).
Αυτό όμως κρύβει κάτι πολύ σημαντικότερο. Με το κλείσιμο της ολομέλειας αυτόματα παραγράφονται οι διάφορες ατασθαλίες και σκάνδαλα των πολιτικάντηδων. Για άλλη μια φορά τη γλιτώνουν. Ακόμα δε χωνέψαμε την κάλυψη του Παυλίδη και τώρα πάνε με μια κίνηση ματ να σβήσουν όλες τις λαμογιές τους. Το κακό έχει παραγίνει. Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και το μόνο που κάνει ο Καραμανλής είναι να καλύπτει ολοένα και περισσότερο επιδεικτικά τους σάπιους βουλευτές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάποιους ηλίθιους νόμους που έχουμε! Γιατί με το κλείσιμο της βουλής να παραγράφονται τα κλεψιμέϊκα; Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτά.
Αυτός ο άνθωπος (ο ντεμέκ πρωθυπουργός ντε!) έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αντί να σώσει ότι μπορεί από το κόμμα του και την υπόληψη του, χαντακώνει τα πάντα ολοένα και περισσότερο και δίνει τροφή στην αντιπολίτευση να τον κράζει πιο πολύ. Αυτή βέβαια είναι η δουλειά των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα: Να παίζουν τις Κατίνες αντί να προτείνουν ουσιαστικά πράγματα.
Το ρεζουμέ που μένει απ' όλο αυτό; Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών από τώρα. Θα κάθονται και θα τρώνε ένα σκασμό λεφτά αβάδιστα και αβασάνιστα και θα έχουν άφονο χρόνο να καταστρώσουν σχέδια για τις νέες τους κομπίνες.

buzz it!

10 σχόλια:

  1. Α! Το'κλεισαν το μαγαζάκι για να πάνε διακοπές από τώρα, λόγω Ευρωεκλογών,ε;

    Ωραία! Άντε να την κάνουμε κι εμείς σιγά-σιγά! Φεύγω πάω διακοπές -τρόπος του λέγειν- κι όταν τελειώσουν οι Ευρωεκλογές ξυπνήστε με να επιστρέψω!

    Σοβαρά τώρα: όλα τα κουλά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνει. Κι επιτέλους περίτρανα αποδεικνύεται: Ελλάδα έχεις ταλέντο!!! Χαχα-χιχιχι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @SummerDream όχι απλώς το έκλεισαν αλλά το μαγαζί βάρεσε διάλυση κανονικά. Οι έλληνες πολιτικοί έχουν ταλέντο στις μίζες και τα σκάνδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βοήθησε και ο Παπούλιας, όπου από χθες το βράδυ που το έμαθα θα τρώει πινεκίλικι από εμένα μέχρι γενεές 40 διότι απέδειξε περίτρανα ότι είναι κι αυτός κοράκι.
    Και ως γνωστόν, κόρακος κοράκι μάτι δεν βγάζει.
    Μετά από αυτό αγώνα; για απλή αναλογική μέχρι να γίνει πραγματικότητα έστω και μετα από άλλα 34 χρόνια, αν κυβερνάνε ακόμα αυτοί κι όχι τα παιδιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO EΡΓΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Chris Σ' αυτ'ο 'εχεις δίκιο... Ξ΄'εχασα να το αναφέρω για τον ανύπαρκτο πρόεδρο μας... όλοι μαζί μια συμμορία είναι...
    @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Το έργο δεν είχε επιτυχία αλλά ταμείο κάνουν με τις τσέπες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο θυμάμαι παιδιά η Ελλάδα ήταν ένα Χάος ΄Ετσι έλεγαν όλοι που αναλάμβαναν να κυβερνήσουν Όλοι τους χάος παραλάμβαναν ΥΠΑΡΧΕΙ όμως λύση Να τα βρούν, ας αποφασίσουν για παράδειγμα ότι για τα ΧΑΛΙΑ μας δε φταίει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ Φταίει ο Πλαστήρας ή ο Παπάγος εκει θα τα χαλάσουμε Και για το ασφαλιστικό ας πάρουν πιο ριζοσπαστικά μέτρα Αντί του αργού θανάτου από πείνα που έχουν καθιερώσει Να νομιμοποιήσουν την υποχρεωτική εφθανασία μετα τα 65 Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η οικονομία μας και καιθα μας δώσουν και εύσημα οι ευρωπαίοι εταίροι μας Απλα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να αρχισουμε απο εσένα πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @giofun Το ενοείς αυτό που λες;
    @chris Γεια σου Χρήστο. Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο έχω κάποια χρόνια περιθώριο Αλλα αυτο που με φοβίζει ποιο πολύ, είναι ότι σε μερικά χρόνια λίγοι θα έχουν την πολυτέλεια της Ευθανασίας , γιατί όπως πάμε δεν θα καταφέρουν να ποιάσουν το όριο ηλικίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;