Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ!!!


Πριν μερικές μέρες είδα στην τηλεόραση ότι τα τσακάλια μας (οι βουλευτάδες μας ντε!) πάλι έθεσαν θέμα για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ως εδώ καλά.
Μετά από μερικά λεπτά άκουσα και τη μαλακία. Να μη ψηφίζει ο απόδημος ελληνισμός. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!! Δικαιολογία; Να μην αποφασίζουν για εμάς (τους έλληνες που ζουν εντός της χώρας) κάποιοι που έρχονται μόνο για διακοπές.
Το συνάλλαγμα που φέρνουν ή στέλνουν οι απόδημοι το θέλουμε όμως! Ξέρουμε να παρακαλάμε τα ελληνικά λόμπι σε κάθε χώρα για λογαριασμό της Ελλάδας έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη εξωτερική πολιτική και καλύτερα αποτελέσματα που θα μας ευνοούν σε διάφορους τομείς.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ.
Μία αλλαγή που θα μπορούσαν να κάνουν οι ανεπρόκοποι (οι βουλευτάδες μας ντε!) στον εκλογικό νόμο είναι η κατάργηση της υποχρεωτικής ψήφου. ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ; Τρελλοί είναι να κάνουν κάτι τέτοιο όμως; Ποιος θα πάει και θα τους ψηφίσει;
Κάθε τρεις και λίγο όλο και κάτι θα βρουν να αλλάξουν. Είτε εκλογικός νόμος, είτε ασφαλιστικό, είτε παιδεία είτε οτιδήποτε άλλο. Αποτέλεσμα; Να χάνεται χρόνος, χρήμα και κανένα αποτέλεσμα. Τα νεύρα μας έχουν γίνει τσατάλια γιατί οι χαραμοφάηδες (ξέρετε ποιους εννοώ) δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να πειραματίζονται με διάφορα σοβαρά θέματα και προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

buzz it!