Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΠΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!

Μας έχουν τρελάνει με τις ευρωεκλογές. Με κάθε μέσο προσπαθούνε να πείσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είτε πάνε είτε όχι οι πολίτες να ψηφίσουν οι ίδιοι θα βγούνε. Απλά θέλουν και τις ευχές μας. Αμ δε! Ο κόσμος έχει μπουχτίσει. Όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι σάπιο. Ίσως κάποιοι να μη το βλέπουν ή δε θέλουν να το δούνε γιατί δεν τους συμφέρει αλλά είναι η αλήθεια.
Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω γιατί δεν πρόκειται να δω φως σε κανένα τομέα. Είτε ψηφίσω είτε όχι κάποιοι θα διοριστούνε ευρωβουλευτές και θα παίρνουν χοντρά φράγκα. Προτιμώ να μη δώσω τη συγκατάθεση μου σ' αυτό και ας έχει μηδαμινή σημασία.
Την ίδια ώρα παίζεται άλλη μια παράσταση από το θέατρο του παραλόγου στην Ελλάδα. Μειζαδόροι την κοπανάνε από τη χώρα με τις ευχές της κυβέρνησης και των δικαστικών. Μόνο μαντήλια που δεν κουνάνε οι τελευταίοι στους πρώτους. Μετά για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια πιάνουν κάποιους που δεν έχουν ή έχουν μικρή σχέση με το σκάνδαλο Siemens. Οι κυρίως φταίχτες πάντα τη γλυτώνουν στην Ελλάδα. Φταίει το γαϊδούρι και χτυπάνε το σαμάρι ένα πράγμα. Σκέτη κοροϊδία. Μετά απ' αυτό περιμένουν και να τους ψηφίσω; ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά και ο χρόνος που έχω ήδη ξοδέψει γράφοντας γι' αυτούς πολύ είναι. Να ευχηθώ καλή κάλπη ή καλή ψήφο; Δε θα το κάνω. Την καλημέρα μου.

buzz it!