Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Δ.Ν.Τ.: Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλή εβδομάδα παίδες... όσο καλή μπορεί να είναι από τη στιγμή που ο Γ.Α.Π. μας ανακοίνωσε την εμπλοκή του Δ.Ν.Τ. στα ελληνικά δρώμενα. Η ανακοίνωση έγινε από το Καστελόριζο αν δεν κάνω λάθος. Όταν φεύγει μακριά για να κάνει μια ανακοίνωση φανταστείτε πως θα εξαφανιστεί όταν θα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή τα αρνητικά αποτελέσματα του Δ.Ν.Τ.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι που ένας μηχανισμός, ο οποίος αποτελείται από δημοσιογράφους και πολιτικούς, πάει να μας χρυσώσει το χάπι λέγοντας διαρκώς ότι η εισβολή του Δ.Ν.Τ. είναι μια πολιτική επιτυχία και ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο θλιβερά. Ποιοι τα λένε αυτά; Μα φυσικά οι βολεμένοι και οι φραγκάτοι.
Που ακούστηκε να υπάρχει νοικοκύρεμα με δανεικά; Τα δανεικά πάντα πρέπει να επιστρέφονται και μάλιστα με τόκο, άρα δεν υπάρχει καμία πολιτική και οικονομική επιτυχία. Για τέτοιες σοβαρές αποφάσεις θα έπρεπε να γίνονται δημοψηφίσματα. Ο Γ.Α.Π. είναι εντελώς παράνομος που αποφασίζει για όλους εμάς. Φυσικά το δημοψήφισμα δε συμφέρει τους πολιτικούς, τα λαμόγια και γενικώς τους έχοντες γιατί το μαύρο που θα έριχνε ο κόσμος στο Δ.Ν.Τ. δε θα είχε προηγούμενο. Κακά τα ψέμματα αλλά οι έλληνες πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των πολυεθνικών, των τραπεζών, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της παγκόσμιας τράπεζας.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων εκείνων που αγωνίστηκαν ανά τους αιώνες για μια ελεύθερη Ελλάδα. Τζάμπα χύθηκε τόσο αίμα, τζάμπα χάθηκαν τόσες ζωές. Ξανασκλαβωθήκαμε και πάλι! Γέμισε ο τόπος με λαμόγια ανθέλληνες. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί τόσο μίσος για την Ελλάδα;
Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι ο προεκλογικός ξύλινος λόγος του Γ.Α.Π. δημιούργησε μόνο κούφιες εντυπώσεις. Η ατιμωρησία παραμένει, στη φυλακή δε μπήκε κανένας και τη λυπητερή των γαμησιάτικων των πολιτικών την πληρώνει πάλι ο λαός. Ο μόνος που φταίει λιγότερο από τους θύτες.
Μας κυβερνάει ένα τσούρμο κλεφτών και ψευτών. Πρέπει αν γίνει μια επανάσταση και να δώσει δικαιοσύνη ο λαός και όχι οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Οι παλιές καλές τιμωρίες είναι και το καλύτερο. Παλούκωμα και κρέμασμα στις πλατείες, δημόσια διαπόμπευση, κάψιμο των "μαγισσών". Η μόδα πάντα επιστρέφει. Αυτό να το θυμάστε λαμόγια!

buzz it!