Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Άλλη ανάρτηση ήθελα να γράψω αλλά κάτι αναπάντεχο που βρήκα στο mailbox μου με οδήγησε σε άλλη θεματολογία. Δεν πειράζει. Το κράξιμο για τους πολιτικούς και τα λαμόγια μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο. Το βρισίδι δε σταματάει ποτέ.
Ένα από τα λίγα πράγματα που μπορώ να κοκορευτώ είναι ότι έχω καλούς φίλους και έχω τη δυνατότητα να τους κρατάω. Πιστέψτε με, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις φίλους οι οποίοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Με κάποιους έχω φιλία από τα σχολικά μου χρόνια, με κάποιους από το στρατό, με κάποιους γνωρίστηκα σε χώρους εργασίας και κάποιους από το διαδύκτιο. Ναι καλά ακούσατε. Το internet δεν είναι γεμάτο μόνο κακούς ανθρώπους που κοιτάνε να σου αδειάσουνε τις πιστωτικές και να σου χακάρουνε το pc. Υπάρχουνε και οι καλοί.
Σε παλιότερες αναρτήσεις είχα αναφερθεί στην Cool Platanos , κατά κόσμον Κωσταντίνα. Την Κωσταντίνα τη γνώρισα στην αρχή μέσω internet και στη συνέχεια προσωπικά όταν είχα κατέβει στην Αθήνα. Είναι αυτό που λέει και το nickname της. Cool! Ανιδιοτελής, αλληλέγγυα και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ευχριστώ. Ακούγεται λίγο αλλά το νιώθω 1000%.
Δε μπορώ να επεκταθώ σε λεπτομέρειες γιατί θα με κρεμάσει ανάποδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει όλοι μας να βγούμε για κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού. Ποιός είναι ο θησαυρός; Η ανθρωπιά. Ψάξτε προσεκτικά και θα τη βρείτε. Υπάρχει ανάμεσα μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τις παρωπίδες και να ψάξουμε λίγο. Η ανθρωπιά είναι ίσως το μόνο όπλο που μας έχει απομείνει για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς που έχουνε έρθει σε συνάρτηση με την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό.

buzz it!