Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ GOOGLE ΤΟ TWITTER

   Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει όλοι μας ένα φαινόμενο. Ποιο είναι αυτό; Το κλείσιμο διαφόρων blogs από τη Google χωρίς προειδοποίηση και χωρίς λόγο. Δυστυχώς το φαινόμενο επεκτείνεται.
  Με κοινωνικά δύκτια δεν πολυασχολούμαι. Λογαριασμό δεν έχω στο Facebook. Μόνο στο Twitter έχω γιατί μου αρέσει η ιδέα του microblogging αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μ 'αυτό. Για να ακριβολογήσω δεν ασχολήθηκα καθόλου. Λίγο η τεμπελιά, λίγο ο ανύπαρκτος χρόνος λόγω δουλειάς... Παρ' όλα αυτά ερχόταν στο mailbox μου μυνήματα για το ποιοι μ' έκαναν add και το ανταπέδιδα... Εδώ και καιρό σταμάτησαν αυτά τα adds. Δε στενοχωρήθηκα γιατί δεν ασχολήθηκα με το twitter, οπότε δεν έχω και απαιτήσεις αλλά παραξενεύτηκα. Να σταματήσουν όλα μαχαίρι; Μέχρι που πήρα την απόφαση πριν μερικές μέρες και προσπάθησα να μπω στη σελίδα μου στο Twitter και μετά στο λογαριασμό μου.
   ΑΜ ΔΕ!!! Bρέθηκα έκπληκτος όταν είδα μηδενισμένα following και followers και είδα ένα μύνημα στα αγγλικά ότι το περιεχόμενο που παρείχα ήταν ύποπτο. Για το λόγο του αληθές δείτε τα παρακάτω screenshots (διπλό κλικ για μεγέθυνση).



 

      Αν θέλετε κάντε κλικ εδώ για να δείτε και μόνοι σας. Φυσικά τους έστειλα ένα email διαμαρτυρόμενος και στολίζοντας το με αρκετά "γαλλικά". Περιμένω ακόμα την απάντηση. Πάντως το θεωρώ απαράδεκτο να μη μου στείλουν ούτε ένα email για να με προειδοποιήσουν και να με ενημερώσουν. Οι τακτικές τη Google επεκτείνονται και αλλού.

buzz it!