Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ

Θέλω να σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να σήμερα να μη γκρινιάξω. Γι' αυτό αντί για κανονικό post σας παραθέτω ένα ανέκδοτο.

Ήταν μια φορά κάποιος που πήγε ταξίδι αναψυχής στη Νέα Υόρκη. Ο εν λόγω κύριος ήταν μπουρδελιάρης και ήθελε να πάει και σε ένα μπουρδέλο της μεγαλούπολης. Έτσι την πρώτη μέρα μπαίνει σε ένα ταξί και λέει στον οδηγό: "Θέλω να με πας σε ένα high class μπουρδέλο".
"Έγινε", απαντάει ο ταξιτζής. Μετά από είκοσι λεπτά διαδρομής φτάνουν στην είσοδο ενός ουρανοξύστη. "Φτάσαμε. Εδώ θα βρεις ότι θέλεις. Ότι πιο τρελλό μπορείς να φανταστείς θα το πραγματοποιήσεις εδώ πέρα", είπε ο ταξιτζής. Βγαίνει ο πελάτης απότο ταξί εφόσον ευχαρίστησε και πλήρωσε και μπαίνει μέσα στον ουρανοξύστη - μπουρδέλο. Μόλις μπήκε στη ρεσεψιόν τα έχασε από την πολύ χλιδή. Πάει στη ρεσεψιόν και λέει σε μια γυναίκα που ήταν εκεί: "Θέλω να με στείλετε σε μια γυναίκα που να κάνει το καλύτερο τσιμπούκι στον κόσμο". "Μάλιστα κύριε. Θα πάτε στον εικοστό όροφο στο σαράντα δωμάτιο", του απαντάει αυτή. Μπαίνει αυτός στο ασανσέρ και φτάνει στο δωμάτιο. Με το που μπαίνει μέσα βλέπει μια θεογκόμενα. "Θέλω να μου κάνεις ένα καλό τσιμπούκι. Μπορείς;", της λέει. Η τύπισσα του λέει να πλησιάσει στο παράθυρο να του δείξει κάτι. "Τη βλέπεις αυτήν την Porsche κάτω που είναι παρκαρισμένη; Δικιά μου είναι. Με το στόμα μου την απόκτησα", του λέει. Όντως η πίπα που του έκανε τον άφησε άναυδο.
Την άλλη μέρα πάει ο τουρίστας στο ίδιο μπουρδέλο και λέει στη γυναίκα που είναι στη ρεσεψιόν: "Σήμερα θέλω να με στείλεις σε μια που να κάνει το καλύτερο γαμίσι από κώλο". Τότε αυτή τον στέλνει πάλι στην ίδια πουτάνα. Όταν την αντικρύζει αυτός της λέει: "θέλω να σε πάρω από πίσω και να μου μείνει αξέχαστο. Μπορείς;" Του λέει τότε η πουτάνα να πλησιάσει στο παράθυρο και του λέει: "Βλέπεις εκείνο τον ουρανοξύστη απέναντι; Δικός μου είναι. Με τον κώλο μου τον έκανα". Όντως κάνει τη δουλειά του ο τυπάς και μένει υπερευχαριστημένος.
Την τρίτη μέρα είχε σκοπό να πάει στην ίδια γκόμενα για ένα κανονικό γαμησάκι. Μπαίνει στο δωμάτιο και της λέει: " Σήμερα θέλω να ρίξω ένα παραδοσιακό, να σε πάρω από μπροστά αλλά να μου μείνει αξέχαστο. Μπορείς;" Του λέει τότε η πουτάνα να πλησιάσει στο παράθυρο και του δείχνει τη Νέα Υόρκη: "Βλέπεις αυτήν την πόλη; Αν είχα μουνί δικιά μου θα ήτανε".

buzz it!