Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΑ

Σήμερα ξεκινάει η άδεια μου. Δεκαοχτώ μέρες περικαλώ! Πρώτη φορά μετά από ένδεκα χρόνια και βάλε παίρνω τόσες μέρες και μάλιστα καλοκαίρι. Που θα πάω; Ποιός ο προορισμός μου; Μην είναι οι εξωτικές Μπαχάμες; Μην είναι οι μαγευτικές Μαλδίβες; Μην είναι οι σαγηνευτικές Σεϋχέλες; ΟΧΙ! Είναι οι θεσπέσιες Σέρρες (κλαψ, λυγμ!).
Λεφτά γιοκ. Sτοπ! Διακοπές φέτος γιοκ. Στοπ! Το έταιρον ήμισι δεν έχει άδεια, οπότε μένω στην πόλη για να τη φυλάω μήπως και την κλέψει κανείς. Μια εβδομάδα στη Λιθουανία το Σεπτέμβρη και αυτό για δουλειές και υποχρεώσεις. Θα τρέχουμε σαν το Βέγγο, θα ψοφήσουμε από την κούραση και θα πληρώσουμε γαμησιάτικα.
Τώρα όμως με ντάλα ζέστη Αυγουστιάτικα τι γίνεται; Οι super λύσεις είναι ουζάκι με μεζεδοσυνοδεία (κονσέρβες) στο μπαλκόνι, κλιματιστικό για να μη βγάλουμε τη μπέμπελη, διάβασμα βιβλίων, λιώσιμο στο διαδύκτιο με ψηφιακές βόλτες (με τέτοιες ζεστάρες δεν είναι να βγεις έξω στα φλεγόμενα τσιμέντα), ταίριασμα της αποθήκης και άλλα τέτοια extreme sports.
Τεσπα! Θα φέξει κάποτε και για 'μας (ελπίζω) και θα αξιωθούμε να πάμε κάπου διακοπές καλοκαίρι. Όλα αυτά Θεού θέλοντος, τσέπης έχοντος και καιρού επιτρέποντος!
Α! Και ένα μύνημα σε έναν καραγκιόζη. Υπάρχει ένας blogger ανάμεσα μας της φιλοσοφίας clopy - paste. Επειδή δε βάζει πηγή νομίζει ότι δε θα το μάθουμε. Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται με το nickname gamergreece και έχει κάποια ιστολόγια τα οποία έχουν κλεψιμαίικη θεματολογία. Τι εννοώ; Την Τετάρτη 28 Ιουλίου σήκωσα μια ανάρτηση στο Locus Blogus σχετική με την ασφάλεια των ασύρματων συνδέσεων internet (wifi). Το link είναι εδώ. Ο συγκεκριμένος το σήκωσε ως δική του την επόμενη μέρα αλλάζοντας λιγάκι τον τίτλο και την εικόνα χωρίς αναφορά πηγής (κλικ). Του έστειλα email, έγραψα στο chat box που έχει αλλά απάντηση μηδέν. Λοιπόν γελοίο και τρισάθλιο μίασμα της ελληνικής blogόσφαιρας μια ζωή θα ζεις παρασιτικά γιατί δεν ξέρεις να είσαι αυθεντικός. Θα σου έριχνα κράξιμο - αφιέρωμα αλλά ούτε αυτό σου αξίζει. Όσο και να κλέβεις δεν πρόκειται να πρωτοτυπήσεις. Μια ζωή θα είσαι κάλπικος και φθηνή απομίμηση. Άντε γεια!

buzz it!