Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

Επιτέλους μετά από μέρες βρήκα καιρό για ανάρτηση. Μέχρι το δεκαπενταύγουστο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων οι αναρτήσεις στο παρόν blog και στο Locus Blogus θα αραιώσουν.
Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα απαντώ σε emails και σχόλια. Απλά οι αναρτήσεις θα περιοριστούνε σε δύο, το πολύ τρεις την εβδομάδα (με το ζόρι και δεν το βλέπω). Σχετικά με απορίες για θέματα που είναι τεχνικά, έχουν σχέση με κώδικα, software, blogging, tips και tricks θα προσπαθώ να ανταποκρίνομαι έστω και λίγο καθυστερημένα. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την όποια καθυστέρηση.
Άτιμο πράγμα ο χρόνος. Όταν τον χρειάζεσαι τρέχει με χίλια και δεν προλαβαίνεις τίποτα και όταν είσαι χαλαρός προχωράει σημειωτόν. Συνέχεια σου πάει κόντρα.
Βασικά δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο σ' αυτό το post γιατί έχω χάσει κάθε επαφή με την επικαιρότητα και την ελληνική πραγματικότητα. Οι εργασιακοί ρυθμοί με το ζόρι μου επιτρέπουν να τρώω το βράδυ και να κοιμάμαι μερικές ώρες.
Σήμερα γύρισα λιγάκι πιο νωρίς από τη δουλειά (εννοώ ότι έκανα λιγότερες υπερωρίες) και βρήκα ευκαιρία να γυμνάσω τον αντίχειρα μου κάνοντας ζάπινγκ. Έπεσα στις ειδήσεις του Mega και σ' ένα παράθυρο ο Πάνος Σόμπολος μιλούσε για μια σέχτα επαναστατών και άλλα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε πάλι και θα μας πρήξουν με τη λέξη τρομοκρατία τα κανάλια. Όχι εμένα... εγώ δεν πολυπρολαβαίνω να δω τηλεόραση, αλλά αυτούς που έχουν τη δυνατότητα. Μετά τον άκουσα να λέει ότι οι πιο πιθανοί και επιλεκτικοί στόχοι θα είναι αστυνομικοί και δημοσιογράφοι. Δεν ξέρω πως έφτασε σ' αυτό το συμπέρασμα ή αν υπάρχει κάποια προκήρυξη από οργάνωση αλλά και στη δημοσιογραφία υπάρχει πολύ σαπίλα και ωφείλει να το παραδεχτεί. Δε γίνεται να είναι πάντα θύματα οι δημοσιογράφοι. Η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα άλλα πράγματα μας δείχνει κύριε Σόμπολε.
Τεσπα! Δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος γιατί είμαι ψόφιος από την κούραση. Πιστεύω μέχρι το Σου-Κου να κάνω και άλλη ανάρτηση.

buzz it!