Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

BON JOVI LIVE IN ATHENS, GREECE DVD

Η τελευταία ανάρτηση στο παρόν ιστολόγιο γράφτηκε πριν από ένα μήνα και παραπάνω. Η ανάγκη ιστολογικής και διαδικτυακής απεξάρτησης ήταν αναγκαία. Ειδικά το πρώτο. Το διαδίκτυο το χρησιμοποιούσα για τα απαραίτητα. Email, εκπομπές στο ραδιόφωνο, Skype και τίποτε άλλο.
Και τι να έλεγα; Τα ίδια και τα ίδια που λέω τόσα χρόνια; Μήπως θα άλλαζε
και τίποτα; Να πω ότι μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και με δηλωθέν εισόδημα 6500 ευρώ έπρεπε να πληρώσω και 56 ευρώ; Όχι δεν ήταν λάθος, τα σιδέρωσα κανονικότατα!
Χαίρομαι που απείχα γι' αυτό το διάστημα και γενικότερα που αραίωσα κατά πολύ τις αναρτήσεις μου αυτό το καλοκαίρι. Βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με άλλα ουσιώδη κατ' εμέ πράγματα. Διάβασμα βιβλίων, παρέα με τα φιλαράκια και σαφάρι εργασίας το οποίο απέδωσε το απόλυτο τίποτα. Τέλειωσε και το ταμείο ανεργίας και από αυτό το φθινόπωρο αν δεν βρεθεί κάτι την κάτσαμε τη βάρκα! Με τα πετρέλαια και όλες τις τιμές ανεβασμένες θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ο καθένας κοιτάζει να βολευτεί με ότι έχει, με ότι μπορεί να βρει και ότι μπορεί να δημιουργήσει. Δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα είπα να δημιουργήσω κάτι και να το βγάλω προς πώληση.
Έκανα ένα DVD Bon Jovi Live in Athens. Το περιεχόμενο του DVD διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Έχει δώδεκα tracks, photos, backstage tour, pre-show party και Circle experience με αμοντάριστα πλάνα μέσα από το circle για να δείξω την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκεί μέσα στης 20/7/2011 στο Ο.Α.Κ.Α. όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα η συναυλία των Bon Jovi.
Το Bon Jovi Live in Athens, Greece DVD μπορείτε να το προμηθευτείτε κατόπιν παραγγελίας και θα σας αποσταλεί μέσω ΕΛ.ΤΑ. Η τιμή του ορίζεται στα 15 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά). Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής κοστολογούνται ανάλογα με τα τιμολόγια των ΕΛ.ΤΑ. Η πληρωμή γίνεται μέσω Pay Pal. Το κατάλληλο κουμπί υπάρχει πάνω αριστερά στη σελίδα του Radio hackaday (donation button) και στο παρόν blog. Όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να στείλει μέσω Pay Pal μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email για να του δώσουμε αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να κάνει κατάθεση σε κάποιο κατάστημα.
Το Radio hackaday, το παρόν ιστολόγιο και το Locus Blogus δεν έχουν έσοδα, ούτε διαφημίσεις. Αν θέλετε μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια που γίνεται με μια δωρεά μέσω Pay Pal. Οποιαδήποτε προσφορά ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς η οικονομική κρίση και η ανεργία μας αναγκάζουν να ζητάμε δωρεές. Μακάρι να μπορούσα να βρω χορηγούς που να καλύψουν όλα τα έξοδα και να το προμηθεύσω εντελώς δωρεάν στον καθένα σας αλλά αυτό για την ώρα είναι εντελώς αδύνατο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του DVD. Για μεγέθυνση τους κάντε διπλό κλικ πάνω τους.
Κλείνοντας θα χαρώ αν κάνετε follow στο Twitter, like στη σελίδα στο facebook και add στο facebook. Ανάλογα banners με links θα βρείτε στη δεξιά στήλη του παρόντος blog.
Τέλος θα ήθελα τα σχόλια σας και τις εντυπώσεις σας και εδώ μέσω σχολίων και στο facebook αλλά και με emails. Αν δε σας είναι κόπος κάντε ένα feedback.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Radio hackaday και διαβάστε το ανάλογο post. Αν θέλετε διαδώστε το. Ευχαριστώ!







buzz it!