Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα σχετικά με τη διακαναλική συνέντευξη του Γ.Α.Π. μπορώ να πω και 'γω τη γνώμη μου. Όταν όλοι μιλάνε για ένα θέμα τόσο πολύ και κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων δεν μπορώ, υπάρχει βαβούρα. Νιώθω ότι πνίγομαι. Θέλω να μιλήσω όταν κοπάσει λίγο το θέμα έτσι ώστε να ακουστώ και 'γω λιγάκι.
Την είδα την περίφημη διακαναλική συνέντευξη. Περιστασιακά, γιατί με έπιανε ο ύπνος. Εν ολίγοις αυτό που άκουγα να βγαίνει από τα χείλη του πρωθυπουργού ήταν: "μπλα, μπλα, μπλα... ζζζζζζζζζζζζ!!!". Πολύς ντόρος για το τίποτα.
Εν ολίγοις προσπάθησε να μας πείσει ότι αν δεν τον στηρίξουμε θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι. Ο τρόπος που το είπε όντως έμοιαζε με απειλή, όπως είπαν πολλοί. Το μαύρο σκοτάδι θα μας φάει είτε μ' αυτόν είτε χωρίς. Μήπως όμως απειλή τελικά είναι ο ίδιος; ΑΥτός δεν έφερε το Δ.Ν.Τ.; Αυτός δεν είναι ο υπέρμαχος του μνημονίου;
Δοκιμάσαμε Νέα Δημοκρατία με Καραμανλή (φονικός συνδυασμός) και ΠΑ.ΣΟ.Κ. με Παπανδρέου (εδώ πιάσαμε το τζακ ποτ της γκαντεμιάς). Χορτάσαμε με ψέμματα και υποσχέσεις. Γιατί να συνεχίσουμε να στηρίζουμε μια από τις δυο παρατάξεις; Εγώ λέω να ρισκάρουμε και να μαυρίσουμε τον Γ.Α.Π. Το τι μας περιμένει με αυτόν στην εξουσία το ξέρουμε. Ας δοκιμάσουμε και χωρίς αυτόν. Θα μου πείτε: "Ρε hack και τι να ψηφίσουμε;". Καλό ερώτημα αλλά δε βαρεθήκατε να σας υποδεικνύει κάποιος άλλος τι να ψηφίσετε; Κριτική σκέψη δεν έχετε; Άποψη δεν έχετε; Γιατί δεν δοκιμάζετε να βασανίσετε λιγάκι το μυαλουδάκι σας;
Εγώ θα σας συμβούλευα να μην πάτε να ψηφίσετε καθόλου αλλά ξέρω ότι πολλοί το θεωρείτε λάθος. Ούτε το ΛΑ.Ο.Σ. κάνει, ούτε το Κ.Κ.Ε., καλά για ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν το συζητώ και οι οικολόγοι είναι απλά ένα ανέκδοτο. Μήπως όλο το πολιτικό και εκλογικό σύστημα είναι λάθος; Για σκεφτείτε λιγάκι. Γιατί να υπάρχει βουλευτική ασυλία; Γιατί να υπάρχουν βουλευτές επικρατείας; Δηλαδή να εκλέγονται κάποιοι χωρίς ψήφο; Γιατί να παίρνουν οι πολιτικοί τόσα λεφτά και να έχουν τόσες αβάντες; Κάθε πότε σας θυμούνται; Μήπως μόνο προεκλογικά; Γιατί να δικαιούνται με δυο τετραετίες σύνταξη; Γιατί σε κάθε επιτροπή και κάθε συνεδρίαση να παίρνουν έξτρα χρήματα; Τελικά γίνονται πολιτικοί γιατί όντως αγαπάνω την Ελλάδα και θέλουν να προσφέρουν ή ψάχνουνε τρόπο να γεμίσουνε τις τσέπες τους γρήγορα εις βάρος των πολλών; Γιατί να τους προστατεύουν τόσοι αστυνομικοί αποσπασμένοι; Μήπως φοβούνται κάτι; Εγώ ξέρω ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θα μπορούσα να παραθέσω ένα σωρό ερωτήματα αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται.
Η διακαναλική συνέντευξη του Γ.Α.Π. δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια απελπισμένη κίνηση. Ειπώθηκαν αερολογίες με το τσουβάλι, ψέμματα και στο τέλος, εμμέσως πλην σαφώς, μας απείλησε ότι αν δεν τον στηρίξουμε είμαστε χαμένοι από χέρι. Χαμένοι είμαστε από χρόνια και απλά αυτός ήρθε να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο. Μη μασάτε σε απειλές. Ρισκάρετε και μαυρίστε τους όλους. Μπορεί να μην κερδίσετε πολλά αλλά σίγουρα θα γλιτώσετε από αρκετά.
Να σας θυμήσω μερικά ψέμματα του Γ.Α.Π. "Λεφτά υπάρχουν", "πράσινη ανάπτυξη", "δεν θα την πληρώσει ο απλός ο κοσμάκης", "δε θα βάλουμε άλλη φορολογία". Ότι είπε ήταν ψέμματα και να το θυμηθείτε, αν ξαναβγεί μετά τις εκλογές θα βάλει περισσότερη φορολογία και θα εφαρμόσει περισσότερες περικοπές. Αυτή είναι η στρατηγική όλων των υποψηφίων προεκλογικά. Λένε ότι θέλει να ακούσει η πλειοψηφία και όταν καταφέρουν να αποσπάσουν την ψήφο της με αποτέλεσμα την εκλογή τους ξεχνάνε τα πάντα και τους πάντες.
Για να κλείσω και να μη γίνομαι κουραστικός όπως ο Γ.Α.Π. πιστεύω ότι η διακαναλική συνέντευξη ήταν μια κακόγουστη κακοσκηνοθετημένη φάρσα με πρωταγωνιστή τον Γ.Α.Π. και κομπάρσους δημοσιογράφους της αρεσκείας του και της παράταξης του. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

buzz it!