Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

STARS

Έχω δει αρκετούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι. Οι εγχώριοι stars έχουν την τιμητική τους οι οποίοι συμπεριφέρονται σα να είναι μόνιμοι κάτοικοι L.A. και Hollywood (ξέρετε Beverly Hills και τα τοιαύτα). Πολλοί που είναι πραγματικοί stars συμπεριφέρονται εντελώς νορμάλ (π.χ. ο αγαπημένος μου ηθοποιός Θανάσης Βέγγος).
Ο λόγος που γράφω αυτό το post είναι μια ηθοποιός που είναι από τις Σέρρες και την πέτυχα πριν από δυο με τρεις ώρες σε ένα μεγάλο super market (ανήκει σε αλυσίδα στην Ελλάδα αλλά δεν λέω ποιο για να μη θεωρηθεί ότι κάνω γκρίζα διαφήμιση) συνοδευόμενη από έναν άλλο ηθοποιό πενελλαδικού βεληνεκούς. Και οι δύο κάνουν καριέρα σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές κυρίως δράματα και κοινωνικά σήριαλ.
Ο άρρεν φαίνεται εντάξει αλλά η άλλη είχε ένα πρόβλημα. Δε μπορούσε να περάσει από την πόρτα γιατί η μύτη της παραήταν ψηλά. Μέσα στο super market κυκλοφορούσε με μαύρα γυαλιά σαν αόματη όπως κάνουν οι αμερικάνοι συνάδελφοι της για να μη τους αναγνωρίζουν οι παπαράτσι και τα πλήθη αλλά εδώ; Εδώ όλοι την είχαν γραμμένοι κανονικά.
Η απερίγραπτη στάση των αγροίκων πελατών που δεν έκαναν τεμενάδες στο μεγαλειώδες ταλέντο της ηθοποιού πρέπει να έφερε την τελευταία σε κάποια κρίση. Εκεί που περίμεναμε όλοι να πληρώσουμε στο ταμείο αυτή άφησε τον καλό της και πήγε σε σημείο όπου να μπορούνε να τη δούνε όλοι.
Σε ένα διάδρομο όπου βρισκόμουνα με την παρέα μου και κάναμε τα ψώνια μας χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε με την εν λόγω ηθοποιό μόνο που κάναμε το τραγικό λάθος να της έχουμε γυρισμένη την πλάτη και να μην την προσέξουμε όπως δεν καταλάβαμε ότι της κλείσαμε το δρόμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τα πάρει στο κρανίο η λεγάμενη και αντί να μας πει να κάνουμε στην άκρη περίμενε να ενεργοποιήσουμε τα μάτια που έχουμε στον κώλο και να την πάρουμε χαμπάρι. Εφόσον περίμενε γύρω στο μισό λεπτό με αγριεμένη φωνή και μεγάλη αγένεια και τουπέ μας είπε: "Δε βλέπετε που περνάω;". ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ!!!
Τεσπα! Τα νούμερα ζούνε και υπάρχουν ανάμεσα μας. Δεν ξέρω αν καταλάβατε για ποια μιλάω αλλά δεν είναι πολλές οι ηθοποιοί από Σέρρες.

buzz it!