Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ

Πάει και η "γιορτή" του Βαλεντίνου! Ψιλοκινήθηκε η αγορά αλλά τι να το κάνεις! Με μια, δυο μέρες ή μια εβδομάδα το μήνα δε σώζεται η κατάσταση. Όπου να 'ναι έρχεται και η Τσικνοπέμπτη αλλά πόσες τρύπες μπορεί να βουλώσει και αυτή; Τη λύση έρχεται να τη δώσει η Τρόικα και ο κτηματομεσίτης της Γ.Α.Π.
Ξεπούλημα όσο - όσο! Τα πάντα όλα για τη φτιαχτή χρεωκοπία. Βλέπουν οι Ευρω-πέη ότι ο κοσμάκης στέρεψε εδώ και πολύ καιρό και φτάνουν στο ποθητό γι' αυτούς: κατάκτηση ελληνικών εδαφών και υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο θα μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα. Το ότι κυβερνούμαστε από ανθέλληνες πολλές δεκαετίες είναι γεγονός, αλλά να μην χαίρονται οι νοσταλγοί της χούντας και να μη θεωρούν ότι δικαιώνονται γιατί και η χούντα στήθηκε από τις Η.Π.Α. και έστελνε ζεστό ελληνικό παραδάκι για τις τότε εκεί εκλογές (σκάνδαλο Watergate). Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το κακό της χούντας αλλά και πολλά άλλα.
Ανθέλληνες, προδότες και εφιάλτες υπήρχαν ανέκαθεν. Όποιος διαβάσει ελληνική ιστορία θα το διαπιστώσει πολύ εύκολα. Από τ' αρχαία χρόνια μέχρι και τη νεώτερη ελληνική ιστορία που δρούσαν συνωμοτικά. Τις τελευταίες δεκαετίες δρούνε ανεξέλεγκτα και με θράσος.
Ζούμε μια οικονομική κατοχή. Κατακτητές οι γερμανοί (μπροστάρηδες πάντα) και λοιποί ευρω-πέη. Όπως επί γερμανικής κατοχής, κατά το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, υπήρχαν οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες έτσι υπάρχουν και σήμερα. Ειδικά οι δεύτεροι τώρα είναι στα καλύτερα τους μόνο που υπάρχουν με τη μορφή εταιριών.
Βρήκα σήμερα ένα τρίπτυχο φυλλάδιο στο γραμματοκιβώτιο μου. Το φυλλάδιο αυτό είναι από μια εταιρία που αγοράζει κοσμήματα, χρυσαφικά, χρυσά δόντια, λίρες κλπ. Τέτοιες εταιρίες περιφέρονται σε όλη την Ελλάδα σα γυρολόγοι με μοναδικό σκοπό να εκμεταλλευτούνε την πλειοψηφία των απλών πολιτών που βρίσκεται σε ανέχεια και να τους στραγγίξουν.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κείμενο στο φυλλάδιο που προσκαλεί τα υποψήφια θύματα να πουλήσουν ότι πολύτιμο έχουν για ψωροδεκάρες. Ο τρόπος που είναι γραμμένο, αν τον περάσει κανείς στο ντούκου, είναι μαρκετίστικος και προσπαθεί να πείσει τους πωλητές-πολίτες-θύματα ότι δεν χρειάζονται τα ότι πολύτιμα τους απέμειναν. Παρακάτω σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο από το φυλλάδιο:
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! Έχετε σπίτι σας παλιά χρυσά κοσμήματα που δεν τα φοράτε και τα έχετε "πεταμένα" στη μπιζουτιέρα σας; Αρπάξτε τώρα την ευκαιρία και κάνετε τα παλιά σας άχρηστα κοσμήματα, χρήματα. Δεν έχετε ιδέα πόσα χρήματα αξίζουν; Εμείς μπορούμε να σας το πούμε! Ελάτε να εκτιμήσουμε τα κοσμήματα σας. Θα εκπλαγείτε με τις αξίες που υπάρχουν πεταμένες στο συρτάρι σας. Μετατρέψτε τα σε χρήματα και γίνετε την ίδια μέρα κατά κάτι πλουσιότεροι! Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους και διαμάντια εκτιμούνται μόνο για την αξία τους σε χρυσό. ........................................................................................... Η αξία των αντικειμένων που μας στέλνετε, εκτιμάται σύμφωνα με την περιεκτικότητα τους σε καθαρό χρυσό και μόνο.
Για να αποκωδικοποιήσουμε λιγάκι το παραπάνω κείμενο. Με τις λέξεις που είναι σε κόκκινο χρώμα οι σύγχρονοι μαυραγορίτες προσπαθούνε να κάνουνε τον κόσμο να πιστέψει ότι κάποια πράγματα κάποιας αξίας που ίσως έχουνε και πιθανώς τεράστιας συναισθηματικής αξίας (αν είναι οικογενειακά κειμήλια) είναι άχρηστα και δεν τα χρειάζονται. Προσπαθούνε να περάσουν το μύνημα ότι χρειάζονται χρήματα (λόγω κρίσης). Με τις κίτρινες λέξεις προσπαθούνε να δώσουνε μορφή στο όνειρο. Ευκαιρία, χρήματα, πλούτος είναι λέξεις κλειδιά που χαλαρώνουν τους ανθρώπους και σαν δούριος ίππος προκαλούνε ευφορία. Δε λένε όμως πόσο γρήγορα τελειώνει το χρήμα και πόσο εύκολα μπορεί να υποτιμηθεί το χρήμα σε αντίθεση με τον χρυσό ο οποίος είναι σταθερή αξία αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια. Με πράσινο χρώμα είναι το πως κοστολογούνε. Εκεί λένε την αλήθεια εφόσον πιο μπροστά φροντίζουν να "καλοπιάσουν" τα θύματα. Δε θα μετρήσουνε την τεχνική, την παλαιότητα, τη συναισθηματική αξία. Μόνο το βάρος και την καθαρότητα του χρυσού. Τίποτε άλλο. Θα μετρήσουνε την πρώτη ύλη, οπότε όποιος την πατήσει θα πάρει πολύ λιγότερα απ' όσο πρέπει.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, η οικονομία χάλια και όλα αυτά είναι φτιαχτά. Η λύση που μας προτείνουν διάφοροι "καλοθελητές" είναι να ξεπουλήσουμε κωψοχρονιά ότι έχουμε και δεν έχουμε. Από νησιά μέχρι και τα χρυσά δόντια έτσι ώστε να φτάσουμε στην απόλυτη ανέχεια. Μακριά από αυτές τις μαυραγορίτικες εταιρίες που θέλουνε να βγάλουνε και από τη μύγα ξύγκι. Κρατήστε ότι πολύτιμο έχετε και μην το πουλάτε για ένα κομμάτι ψωμί. Μακριά από τα κοράκια και τα άλλα αρπακτικά.
Όπως δουλεύουν οι προαναφερθείσες εταιρίες έτσι δουλεύουν και οι ευρωπαίοι, το Δ.Ν.Τ., οι τρόικες και όλα τα μιάσματα των σύγχρονων καιρών. Έφεραν την Ελλάδα με τεχνάσματα στο χείλος του γκρεμού εκμεταλλευόμενοι την κουταμάρα μας και μας έπιασαν στον ύπνο. Τώρα θέλουν να βάλουν σε εφαρμογή το τελικό τους σχέδιο. Την καθολική κατάκτηση, υποταγή και εκμετάλευση της χώρας μας. Όλο αυτό που γίνεται δε γίνεται για τα χρήματα. Στην ουσία τα χρήματα που επικαλούνται είναι αριθμοί και μαθηματικές πράξεις. Τον ορυκτό πλούτο θέλουν να βάλουν στο χέρι. Ως γνωστόν η Ελλάδα έχει τεράστια αποθέματα σε πετρέλαιο, ουράνιο, φυσικό αέριο, νικέλιο, λιγνίτη και άλλα. Τόσα χρόνια δεν αναφέρονταν καθόλου και την τελευταία χρονιά ξαφνικά αναφέρονται τακτικά στα Μ.Μ.Ε.
Το παράδειγμα που πάει να δώσει ο Γ.Α.Π. με την κυβέρνηση του και όλη την αντιπολίτευση είναι προς αποφυγήν και όχι προς μίμηση.

buzz it!