Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

"Ο ΔΟΛΟΣ ΕΝΟΣ POST ΤΟΥ BLOGGER PETRAKEAS"

Με αφορμή το post του blogger Petrakeas γράφω τα παρακάτω. Το λοιπόν ο συγκεκριμμένος blogger ανάρτησε στο www.cull.gr σήμερα στις 18:24 ένα post με τον τίτλο "ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ". Το συγκεκριμμένο post λέει ότι υπάρχουν κάποιοι bloggers που χρησιμοποιούν την επισκεψιμότητα του blog τους για προσωπικό όφελος και ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό που δε λέει ο Petrakeas είναι το τι συμβαίνει όταν κάποιος κάνει κλικ για να δει το συγκεκριμμένο post. Έχει ένα link που σε προτρέπει να κάνεις κλικ για να δεις ένα video. Κάνεις κλικ και αντί για video μεταφέρεσε στο site: www.publicpet.gr και βλέπεις ότι έχεις ψηφίσει τον blogger που προανάφερα για να κερδίσει ένα laptop Sony Vaio. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
Τόσο δύσκολο είναι ρε Petrakeas να ζητήσεις την ψήφο μας απ' ευθείας; Τόσο απελπισμένος είσαι για ένα laptop;

Σας παραθέτω το συγκεκριμμένο post:


  • No related posts

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ.

buzz it!

"ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;"

Επιτέλους άρχισε να χιονίζει. Λέτε να δούμε άσπρη μέρα; Μήπως από αύριο; Είμαι επιφυλακτικός. Γιατί; Με το πετρέλαιο που έχει πάρει τα πάνω του λίγο δύσκολα. Τουλάχιστον ευελπιστώ για λευκά χριστούγεννα. Θα ξανανιώσω παιδί. Όταν θα έρθουν όμως τα κοινόχρηστα στον Ιανουάριο θα γίνω ετοιμοθάνατος. Όπως σήμερα. Μου ήρθαν τα κοινόχρηστα. Για 64 τ.μ. διαμέρισμα πρέπει να πληρώσω 160 ευρώ. Το γελοίο της υπόθεσης ποιο είναι; Η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείρηση της οικοδομής που μένω μέσα στο λογαριασμό έχει βάλει ένα μέρος του λογαριασμού κάποιων μαγαζιών που είναι άδεια και η θέρμανση (για αυτά τα μαγαζιά) είναι κλειστή. Φυσικά αυτό έγινε και στους υπόλοιπους που μένουν στην ίδια οικοδομή. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία (192) για να διαμαρτυρηθώ και να ρωτήσω το πως και το γιατί. Από την άλλη μεριά της γραμμής η υπάλληλος της εταιρείας μου έλεγε για το καταστατικό της οικοδομής που λέει ότι αν ένα μαγαζί είναι άδειο τότε ο ιδιοκτήτης αυτού πληρώνει το 40% που του αναλογεί και το υπόλοιπο 60% μοιράζεται αναλογικά στους υπόλοιπους ένοικους της οικοδομής.
Πώς γίνεται να πληρώνω κάτι που δεν είναι δικό μου και που δεν καταναλώνει πετρέλαιο; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ! ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ! ΠΗΔΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Και ήθελα να κάνω δώρο χριστουγέννων στον εαυτό μου μελανάκια για τον εκτυπωτή μου τρομάρα μου (ένα χρόνο δεν τον χρησιμοποιώ γιατί δε φτάνουν τα χρήματα).

buzz it!