Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2007

Print this post

"ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;"

Επιτέλους άρχισε να χιονίζει. Λέτε να δούμε άσπρη μέρα; Μήπως από αύριο; Είμαι επιφυλακτικός. Γιατί; Με το πετρέλαιο που έχει πάρει τα πάνω του λίγο δύσκολα. Τουλάχιστον ευελπιστώ για λευκά χριστούγεννα. Θα ξανανιώσω παιδί. Όταν θα έρθουν όμως τα κοινόχρηστα στον Ιανουάριο θα γίνω ετοιμοθάνατος. Όπως σήμερα. Μου ήρθαν τα κοινόχρηστα. Για 64 τ.μ. διαμέρισμα πρέπει να πληρώσω 160 ευρώ. Το γελοίο της υπόθεσης ποιο είναι; Η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείρηση της οικοδομής που μένω μέσα στο λογαριασμό έχει βάλει ένα μέρος του λογαριασμού κάποιων μαγαζιών που είναι άδεια και η θέρμανση (για αυτά τα μαγαζιά) είναι κλειστή. Φυσικά αυτό έγινε και στους υπόλοιπους που μένουν στην ίδια οικοδομή. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία (192) για να διαμαρτυρηθώ και να ρωτήσω το πως και το γιατί. Από την άλλη μεριά της γραμμής η υπάλληλος της εταιρείας μου έλεγε για το καταστατικό της οικοδομής που λέει ότι αν ένα μαγαζί είναι άδειο τότε ο ιδιοκτήτης αυτού πληρώνει το 40% που του αναλογεί και το υπόλοιπο 60% μοιράζεται αναλογικά στους υπόλοιπους ένοικους της οικοδομής.
Πώς γίνεται να πληρώνω κάτι που δεν είναι δικό μου και που δεν καταναλώνει πετρέλαιο; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ! ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ! ΠΗΔΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Και ήθελα να κάνω δώρο χριστουγέννων στον εαυτό μου μελανάκια για τον εκτυπωτή μου τρομάρα μου (ένα χρόνο δεν τον χρησιμοποιώ γιατί δε φτάνουν τα χρήματα).

buzz it!

2 σχόλια:

  1. Etsi einai o nomos, den eisai o monos. To idio isxiei kai se alles an oxi oles tis ikodomes. Des to allios: giati kapoios pou den menei kai den bromizei kai den zestenete, na plironei to diko sou to petreleo, kai na plironei gia na katharizei tis dikes sou tis bromies? Kai omos plironei 40%. Kai 40% einai parapano apo logiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το 40% πληρώνει τα πάγια γιατί αν είναι ιδιοκτήτης είναι ένα μέρος του συνόλου. Εγώ πληρώνω για θέρμανση αυτό που μου αναλογεί. Κανένας δεν πληρώνει το πετρέλαιο που καταναλώνω.
    Δεν εναντιώνομαι στον κάθε ιδιοκτήτη που δεν χρησιμοποιεί το χώρο του αλλά στη διαχειρήστρια εταιρεία που με χρεώνει για πετρέλαιο που δεν καταναλώνεται εφόσον η θέρμανση του κάθε χώρου που είναι άδειος είναι κλειστή. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;