Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ; EEEΕΕΕΕΕΕ;

Πολλά και διάφορα με ώθησαν σε ταπιροκρανίωση και για να ξεδώσω είπα να γράψω κάτι. Μη με παρεξηγείτε που θα πηγαίνω από το ένα θέμα στο άλλο. Είναι και περασμένη η ώρα...
Για αρχή να πούμε για τον ΣΚΑΪ που εφόσον για μερικά χρόνια φροντίζει να γίνει αρεστός με τη δενδροφύτευση μετά αρχίζει να πετά με πλάγιο τρόπο το μύνημα ότι οι έλληνες αποτελούμε έθνος εδώ και 190 χρόνια μόνο. Αυτό χάρη στον τίτλο του ντοκυμαντέρ "1821 η γέννηση ενός έθνους". Με μια απλή αναζήτηση στον γούγλη θα το δείτε. Συγνώμη ρε παλικάρια εκεί πέρα αλλά πιο μπροστά τι ήμασταν; Κράτος ως προς την αρχή διοίκησης και ως έδαφος ίσως να μην υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα (ας είναι καλά οι ξένοι "φίλοι" και "σύμμαχοι" του τότε που τους έχουμε και σήμερα) αλλά έθνος είμαστε εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια. ΟΙ Κούρδοι, οι Παλαιστίνιοι και οι Ασύριοι που δεν έχουν κράτη δεν υφίστανται ως έθνη; Το έθνος δεν είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει και τους ξεχωρίζει στις χώρες που ζούνε; Για ανοίξτε κανένα βιβλίο γιατί δημοσιογράφος που λέει ψέμματα και ανακρίβειες είναι επικίνδυνος και δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλά κρούσματα από δαύτους γιατί τα λεφτά και τα συμφέροντα είναι πολλά.
Παραμένουμε στη greek TV. Πάμε στη δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε με το παραπάνω. Βρήκε η Στάη ανήμερα της εθνικής επετείου αφορμή να πει ανακρίβειες με τη μάσκα της συνέντευξης - ρεπορτάζ - συζήτησης. Η αλλοίωση της ιστορίας βέβαια είναι κάτι καλά σχεδιασμένο και αυτό φαίνεται και από τα βιβλία του σχολείου. Κάτι μου λέει ότι σύντομα μαζί με τους πολιτικούς που θα φύγουν νύχτα θα πάρουν πόδι και κάτι γλοιώδη ανθρωπάρια που το μόνο που κάνουν είναι να λένε πίπες στο γυαλί για να φουσκώνει το πορτοφόλι τους.
Πάμε στο ράδιο αρβύλα. Ωραία εκπομπή, δε λέω... Γελάω αρκετά αν και βασικά είναι μια εκπομπή που αναπαράγει videos από το You Tube και τα άλλα κανάλια (πράγμα που κάνει και ο Λαζόπουλος, το Όλα και άλλες εκπομπές). Τόση αγάπη για το Μπουτάρη, το δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, δεν μπορώ να την καταλάβω. Θεωρώ μεγάλη ηλιθιότητα να υποστηρίζω κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι σε κόντρα με τη Βουγιουκλάκη της Θεσσαλονίκης (τον Άνθιμο λέω). Τα σκουπίδια που σας έπνιξαν εκεί πέρα δε σας πειράζουν; Τα έργα που δε γίνονται δε σας αφορούνε; Τα χιλιάδες προβλήματα εξαφανίζονατι από την καθημερινότητα μόνο με το όνομα του δημάρχου; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτή την ανάρτηση. Παρακάτω λέω ποιο τραγούδι είναι αυτό που λένε οι "κάποιοι" στο ράδιο αρβύλα.
Θυμάμαι κάτι που είχα αναφέρει σε παλιότερη μου ανάρτηση. Προς τη μέση της ανάρτησης βρίσκεται και αναφέρομαι σε έναν τηλεπαρουσιαστή. Το θυμάμαι και τώρα τον βλέπω που το παίζει τίμιος και δίκαιος και τρελαίνομαι. Τεσπα!
Η Μέρκελ πήρε τη μούτζα της στις εκλογές του κρατιδίου όπου το κόμμα της για σχεδόν 60 χρόνια ήταν κυρίαρχο και το ευχαριστήθηκα. Κάτι μου λέει ότι στις μεγάλες εκλογές θα πάρει τον πούλο. Το ίδιο ακούγεται να ισχεί και για τον Σαρκοζί, εκείνο τον γάλλο πολιτικό που όσο μπόι του λείπει το έχει σε μύτη.
Έχουμε και τη μύνηση της συμμαχίας των δημοσιογράφων του MEGA κατά ενός ιστολογίου. Το Φίμωτρο το ξέρω σαν όνομα. Ένα είναι σίγουρο. Η διαφήμιση που του έγινε είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν το έχουν bloggers ή δημοσιογράφοι. Αν ανήκει σε δημοσιογράφους δε το λυπάμαι καθόλου. Αν είναι bloggers - διαπλεκόμενοι πάλι δεν τους λυπάμαι. Αν είναι απλοί άνθρωποι λέω κρίμα. Τα τέσσερα εκατομύρια (τόσα νομίζω ότι είναι) που ζητάει η δημοσιογραφική παρέα πιστεύει ότι θα τα πάρει;
Και φτάνουμε στη χαρούμενη παρέα που λέγεται ελληνική πολιτική σκηνή. Ο λόγος για την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Βαδίζουν όλοι στα χαμένα. Έχουν χάσει το μπούσουλα στην κυριολεξία όλοι ανεξαιρέτως και προσπαθούνε να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν. ΕΛΕΟΣ!!! Φύγετε όλοι σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε κάτι καλό γι' αυτόν τον τόπο, αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι καλό.
Ξαναπερνάμε στο ράδιο αρβύλα. Επειδή θεωρώ ότι είναι μεγάλη μαλακία να μεταδίδεις κάτι και να μη λες τι είναι, το τραγούδι που βάζουν στην εκπομπή και δε λένε τίτλο και καλιτέχνη είναι το "In love with you" από τον Jared Evan (προφέρεται ως Τζάρεντ Έβαν). Τι θα γίνει ρε γατάκια αν πείτε τον τίτλο και τον καλιτέχνη; Θα σας πάρει κανείς τη μπουκιά από το στόμα; Βασικά ο κόσμος το 'χει τούμπανο και 'σεις κρυφό καμάρι. Από τη στιγμή που υπάρχει το inernet δύσκολα να κρυφτεί κάτι εκτός και αν μεταδίδατε το video clip χωρίς ήχο, αυτό όμως δε γίνεται. Και σιγά τη μαλακία... εχμ... το τραγούδι ήθελα να πω. Θέλετε και τους στίχους; Πάρτε τους παρακάτω μαζί με το video:

In Love With You Lyrics - JARED EVAN

[Chorus] x2

I can't help myself girl cause I'm in love with ya
And all you do is drive me crazy I'm in love with ya
And even though they come around I'm in love with you
No I don't give a fuck about 'em I'm in love with ya

[Verse 1]

You should know that I need you
You must know that I want you
To you I always will stay true
No one else that can replace you

I'm running around but I don't want to
Will never let these other girls haunt you
You're the only one that can take me
Girl you got me nuts I'm going crazy

I'm in love with ya

[Chorus]

I can't help myself girl cause I'm in love with ya
And all you do is drive me crazy I'm in love with ya
And even though they come around I'm in love with you
No I don't give a fuck about 'em I'm in love with ya

I'm in love with ya

[Verse 2]
It's been like this since I met you
Every little thing is an issue
You know how angry it makes me
There's no one else that can replace me

No one ever made me feel like this
Everything you got yo I like it
There's no one that can take me from you
All these other girls can't replace you

[Chorus]

I can't help myself girl cause I'm in love with ya
And all you do is drive me crazy I'm in love with ya
And even though they come around I'm in love with you
No I don't give a fuck about 'em I'm in love with ya

I'm in love with ya x5

[Verse 3]

All these different places
So many types of situations
It must be making the way that they Vince Chasing
Maybe if I told them I was taken they would finally understand

Treat me like a rocket and give me some space
These girls are outta this world they rock me like a spaceship
Outnumbered by em thats my needle in a haystack
So ride em like seminols forget em and let em go

Never let em catch my attention nah just sever em those
God your incredible flavor so edible
High on my peddle-stool
None of them could compare to you

You know what I'm saying's true
Nothing left I could say to you
Stop being paranoid
You know that I'm in love with you (love with you)

[Chorus] x2

I can't help myself girl cause I'm in love with ya
And all you do is drive me crazy I'm in love with ya
And even though they come around I'm in love with you
No I don't give a fuck about 'em I'm in love with ya

(get money)



buzz it!