Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 27η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πάει και η απεργία των τελωνειακών. Μας τελείωσε. Γνώμη δεν μπορώ να εκφέρω μια και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς συνέβει. Ποια ήταν τα αιτήματα τους, αν ήταν λογικά ή παράλογα κλπ. Ένα είναι σίγουρο. Τα βενζινάδικα έχουνε καύσιμα και πάλι. Πάμε γι' άλλα λοιπόν. Άλλες απεργίες, άλλες ανατιμήσεις, άλλα σκάνδαλα κ.ο.κ. Το λοιπόν στο θέμα μας.
Βγαίνει και ο Σεπτέμβρης και εφόσον πήγε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του βλέπουμε ότι τα πράγματα μπαίνουνε σε μια ρέγουλα. Σε λίγες μέρες μας έρχεται ο Οκτώβρης. Έρχεται και η μεγάλη επέτειος του "ΟΧΙ". Για όσους δεν το θυμούνται πέφτει δυο μέρες μετά τον Άη Δημήτρη στης 28 του μηνός. Που θέλω να καταλήξω; Η μέρα της εθνικής επετείου πέφτει Τρίτη. Τρίτη γαμώ τη γκαντεμιά μου! Προσωπικά δε βρίζω γιατί δε μου ταιριάζει. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για 'μένα! Εγώ θα έχω δυο εβδομάδες άδεια. Απλά συμπάσχω τους καρεκλοκένταυρους δημοσίους υπαλλήλους. Αμαρτία δεν είναι να χάσουνε το τετραήμερο; Σαββατοκύριακο να κάθονται, Δευτέρα να πάνε στη δουλειά και Τρίτη ανήμερα να ξανακάθονται. ΑΙΣΧΟΣ! Κάτι πρέπει να κάνουμε για να κάτσουνε και τη Δευτέρα. Όσο πιο νόμιμα γίνεται.
Από έμπνευση έχω στερέψει οπότε περιμένω τις προτάσεις σας. Πως θα χαρίσουμε την 27η Οκτωβρίου στους δημοσίους υπαλλήλους της χώρας έτσι ώστε να μη χάσουνε το τετραήμερο. Κρίμα είναι τα παιδιά να ψοφάνε στη δουλειά...

Ήταν μια κοινωνική προσφορά προς τους δημοσίους υπαλλήλους της χώρας από το ΘΕΜΑ.

buzz it!