Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

COOLPLATANOS

Κατά καιρούς αναφέρομαι σε διάφορα sites ή blogs που ανακαλύπτω και μ' ενθουσιάζουν και θεωρώ σωστό να τα μοιραστώ με όλους διότι δεν είμαι εγωιστής. Όταν ξεκίνησα το blog οφείλω να ομολογήσω ότι με βοήθησε με το παραπάνω μια φτασμένη blogger. Η COOLPLATANOS (κάντε κλικ πάνω στο όνομα... κάντε κλικ είπαμε ντε! Δε θα χάσετε!), κατά κόσμον υλικόν, χαρούμενον και μίζερον Ντίνα έχει το blog "ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ".
Είχα τη σιγουριά ότι είναι ένα υπερδραστήριο άτομο με άποψη και πάνω απ' όλα καθόλου επιφανειακή. Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κατέβηκα στην Αθήνα και γνωριστήκαμε από κοντά (γνώρισα και άλλους bloggers που είναι καταπληκτικά παιδιά). Έπεσα διάνα! Είναι super άτομο. Όλο με κάτι καινούριο καταπιάνεται. Ησυχία δεν έχει και αυτό είναι πολύ καλό κατ' εμέ.
Το nickname της την αντιπροσωπεύει 100%. Είναι cool, άνετη, ευχάριστη και αν κουβεντιάσει κανείς μαζί της θα νιώσει τη δροσιά που μπορεί να σου προσφέρει ένας πλάτανος το καλοκαίρι. Δεν της πλέκω το εγκώμιο απλά της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη βοήθεια που μου έδωσε.
Το λοιπόν σας αφήνω για να μη μακρηγορήσω. Μια επίσκεψη στο blog της COOLPLATANOS θα σας πείσει (τελευταία φορά το λέω: ΚΛΙΚ).

buzz it!