Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ... LOCUS BLOGUS

Και το όνομα αυτού Locus Blogus. Είναι το καινούριο μου blog και είναι θεματικό. Αφορμή για τη δημιουργία του είναι η αγάπη μου για το blogging. Οι αναρτήσεις του θα είναι διάφορα κόλπα και συμβουλές (tips & ticks) για καλύτερο blogging, καθώς επίσης προτάσεις για web sites (ιστοδελίδες) που αξίζουν να τις επισκεφτούμε, free downloads σε προγράμματα, e-books, μουσική, χειρισμό διαφόρων προγραμμάτων και λύσεις που μπορούμε να βρούμε στο internet οι οποίες θα είναι φυσικά δωρεάν (δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες).
Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές και μπορείτε να τις προωθήσετε είτε με emails είτε σε μορφή σχολίων για να τις μοιραστούμε. Σκοπός του blog είναι να προσφέρουμε όλοι τις γνώσεις μας (όποιες και αν είναι αυτές) για να βοηθηθούμε όλοι και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα που προκύπτουν και να δώσουμε απαντήσεις σε διάφορες απορίες.
Το μότο του blog είναι Spread the knowledge (Διαδώστε τη γνώση, στα ελληνικά). Ελπίζω να σας αρέσει και το blog και το design του.
Η διεύθυνση για το νέο blog είναι: http://locusblogus.blogspot.com.

buzz it!