Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ

Να ξεκινήσω αυτό το post με μια ρητορική ερώτηση: Υπάρχει πιθανότητα οι βουλευτάδες και οι πολιτικάντηδες που έχουμε στο κεφάλι μας να μείνουν χωρίς βενζίνη; Μπα! Δεν το πιστεύω.
Να συνεχίσω με άλλη μία πιο κουφή απορία: Υπάρχει περίπτωση να πληγούνε από την ακρίβεια; (Ώρες - ώρες μου ξεφεύγουν κάτι μαλακίες...!!!) Ούτε μία στο απειροστοεκατομμύριο.
Τι να περιμένουμε από 300 ανδρείκελα και τα παρατρεχάμενα τσιράκια τους που βλέπουν ότι η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτοί ζούνε στην κοσμάρα τους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι γαμωπαρατάξεις τους και τα γαμωκόμματα τους. Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να σκεφτούνε κάτι για το γενικό καλό αυτοί αυνανίζονται και με τα δύο χέρια. Είπαμε... πολιτικοί είναι και θα κλέψουν και θα πούνε ψέματα και θα κοροϊδέψουν. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες, αλλά οι δικοί μας είναι GRAND ΤΡΟΜΠΕΣ. Κάνουνε πράξη το απόλυτο τίποτα.
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και αυτό το απέδειξαν εμπράκτως πριν μερικές μέρες όταν έγινε συνεδρίαση στη βουλή για την ακρίβεια... Τα 9/10 ούτε που συγκινήθηκαν έστω και να δηλώσουν παρών... έτσι για τα μάτια του κόσμου... για το γαμώτο βρε αδερφέ... Που θα πάει... δε θα έρθουνε εκλογές; Ας μου χτυπήσουνε πάλι την πόρτα αν τολμάνε. Θα φάνε σιχτίρισμα που θα πάει καπνός.
Το μόνο που συμφωνούνε όλοι είναι όταν ψηφίζουν για να δώσουν αύξηση στον εαυτό τους τα τομάρια.
Τι να περιμένουμε όταν ο Αλαβάνος που υποτίθεται ότι είναι αριστερός είναι ο πιο πλούσιος βουλευτής; Κομμουνιστής με δεξιά τσέπη. Ο Παπανδρέου με μισά ελληνικά πάει να κάνει αντιπολίτευση του κώλου στην κυβέρνηση του Καραμανλή που πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Γεωργιάδης από το ΛΑ.Ο.Σ. ονειρεύεται να μιλάμε αρχαία ελληνικά και να φοράμε χιτώνες. Η Παπαρήγα παραμένει η Τσιτσιολίνα του Πανούση. Για τελευταίο άφησα τον Τσίπρα στον οποίο όλοι βασίζονται εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του. Αν είναι δυνατόν να βασιστώ σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έχει μικρή ηλικία. Ξυσ' τ' αρχίδιασ' που λένε και στο χωριό της μάνας μου.
Ειλικρινά υπάρχουν ακόμη άτομα που εμπιστεύονται αυτή τη σάρα και τη μάρα της βουλής; Αν ξέρετε έστω και έναν να του πείτε εκ μέρους μου ότι είναι για το πέος (κοινώς για τον πούτσο).
Άι σιχτίρ απογευματιάτικα! Και πάρτε το χαμπάρι: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ.

buzz it!