Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Πριν από μερικές μέρες ένας συνάδελφος (καινούριος στην εταιρία) από την κατάψυξη όταν σχόλασε βρήκε ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο του που έλεγε: "Παρακαλώ επικοινωνείστε με την εταιρεία" και είχε ένα τηλεφωνικό νούμερο. Πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος και από την άλλη μεριά της γραμμής ήταν ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων της εταιρίας που δουλεύουμε. Ένα κωλόπαιδο 29 χρονών που νομίζει ότι επειδή σπούδασε στην Αγγλία και έχει 4x4 BMW ότι έχει πιάσει τον παπά από τ' αρχίδια (συγνώμη για το υβραιολόγιο μου αλλά τα έχω πάρει πραγματικά, θα δείτε στη συνέχεια τι εννοώ).
Το λοιπόν ο συνάδελφος που βρήκε το ραβασάκι έχει ένα αυτοκίνητο που έχει τα χάλια του. Αυτό ενόχλησε τον υπεύθυνο των ανθρωπίνων πόρων ο οποίος είπε στον κάτοχο του αυτοκινήτου ότι λίγο έλειψε να πάρει τηλέφωνο την ασφάλεια γιατί νόμιζε ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο (τώρα από που έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ο κόπανος θα σας γελάσω). Μετά έσκασε και η αληθινή βόμβα. Το αυτοκίνητο αυτό δεν συμβαδίζει με το κύρος της εταιρείας και προσβάλει την αισθητική της. ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΥΝΑΝΑΣ!!! Για να μην τα πολυλογώ το παιδί την άλλη μέρα ήρθε στη δουλειά με μηχανάκι και δεν έχει δίπλωμα. Αυτό είναι φυσικό γιατί σαν νέος που είναι ψάρωσε, και προφανώς για να δουλεύει κάποιος στους -35 C πρέπει να έχει μεγάλα ζόρια, οπότε ο συνάδελφος προτίμησε να μην αντιδράσει, να μην πει τίποτα για να μη χάσει τη δουλειά του.
Με ποιο δικαίωμα ρε παπάρα προσβάλεις έτσι κάποιον άλλο; Με τι λεφτά να αγοράσει ο άνθρωπος άλλο αυτοκίνητο όταν οι μισθοί μας είναι πιο κάτω και από τον κατώτερο μισθό; Όταν το δικό σου μηνιάτικο είναι αυξημένο από τις περικοπές που τρώμε στους μισθούς μας πουλάς και μούρη ρε γαμήδι; Αλλά έτσι είναι... Το γλείψιμο δεν έχει όριο αρκεί να γίνεσαι αρεστός στους προϊσταμένους σου. Θίχτηκε η κωλοεταιρεία από τη σακαράκα του κακομοίρη. Άι στο διάολο ρε μπαστάρδια! Άι σιχτίρ!
Το συμβάν είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε προχτές. Απλά μερικοί που το παίζουν δουλευταράδες ενώ το ξύνουν όλη μέρα ασχολούνται με τους άλλους αντί να κοιτάζουν τον εαυτό τους.

buzz it!