Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Η εβδομάδα που κλείνει σήμερα ήταν και καλή και κακή. Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κέρδισε την Πορτογαλία στη Γερμανία 2 - 1 σε φιλικό παιχνίδι. Με το ασφαλιστικό γίνεται το σώσε, ξεπουλάνε κοψοχρονιά τον Ο.Τ.Ε., συμφωνήθηκαν οι αυξήσεις στους μισθωτούς (χαχαχα καλό ε; λέμε και κανένα κουλό για να γελάμε), η τηλεόραση συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με σκουπιδαριό, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Όλα καλά λοιπόν.
Σε προσωπικό επίπεδο τώρα. Μας ξέσκισαν για τα καλά και κάναμε αβέρτα υπερωρίες στη δουλειά επειδή δεν παίρνουν ακόμα παραπάνω άτομα για να πάρει στο τέλος ο προϊστάμενος μας γερό bonus από την οικονομία που κάνει για την εταιρία. Τι άλλο; Α, ναι! Η αφραγκία πάει σύννεφο, μου γρατσούνισαν το αυτοκίνητο κάτι κωλόπαιδα με κέρμα ή με κλειδί (γκρρρρρρρρ), με λίγα λόγια η γκαντεμιά στο αποκορύφωμα της. ΘΕΣΠΕΣΙΑ!
Πάντως η επόμενη εβδομάδα θα είναι χειρότερη. Πού το ξέρω; Απλά αύριο (Κυριακάτικα) μας έβαλαν να πάμε στη δουλειά. Εφτά το πρωί πρέπει να είμαστε εκεί για να κάνουμε απογραφή. Τι απογραφή και μαλακίες θα μου πείτε! Έλα μου ντε! Υποτίθεται ότι οι απογραφές γίνονται στο τέλος της σεζόν και όχι στη μέση. Δε λογαριάζουν τίποτα. Ούτε οικογένειες, ούτε προσωπική ζωή, ούτε την κούραση μας. Μια μέρα έχουμε την εβδομάδα να ξεκουραστούμε (Κυριακή) και αυτή μας τη φάγανε. Με λίγα λόγια: ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Από την αρχή φαίνεται το πράγμα πως θα πάει, οπότε αν η εβδομάδα ξεκινάει με μπόλικη δουλειά από Κυριακή, φανταστείτε τι θα γίνει μεσοβδόμαδα. ΠΙΚΡΑ!
Χμμμμ!!! Μάλλον αρνητικός βγαίνει ο απολογισμός. Και πότε έβγαινε θετικός θα μου πείτε; Α ρε κουφάλες αφεντικά... δε θα κερδίσω στο Joker; ( δεύτερο κουλό για να γελάσουμε). Αρκετά όμως ευθυμήσαμε. Καλύτερα να κλείσω πριν τόσο γέλιο μας βγει ξινό και πάρω ανάποδες και αρχίσω να βρίζω τους πάντες και τα πάντα. Άντε γαμώ το στανιό μου μέσα... Άι σιχτίρ!!!

buzz it!