Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

ΕΛΑ ΚΟΣΜΕ.... ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ... ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!


Η Δ.Ε.Η. ιδιωτικοποιείται. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον Ο.Τ.Ε. Γιατί; Μια τόσο υγειής επιχείρηση με τεράστιο τζίρο και καθαρά κέρδη κάθε χρόνο δεν έχει λόγο να πωληθεί. Αγοραστής βρέθηκε. Η DEUTSCHE TELEKOM. Ο γερμανικός κολοσσός θέλει να πάρει τον Ο.Τ.Ε και αν δεν απατώμαι η εν λόγω εταιρία είναι δημόσια επιχείρηση στη Γερμανία (αν δεν τον έχει αγοράσει ήδη στα μουλωχτά). Με λίγα λόγια ένας δημόσιος φορέας μιας άλλης χώρας θα μας κάνει κουμάντο στις τηλεπικοινωνίες. Κατά τ' άλλα πληρώνουμε ένα σωρό πάγια στους λογαριασμούς για να παραμένουν οι δημόσιες υπηρεσίες κρατική περιουσία. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!
Πάλι θα παίξουν τρελλές μείζες και κάποιοι καρεκλοκένταυροι θα καρπωθούν μπόλικα ευρώπουλα. Πάλι εις βάρος του ελληνικού λαού. Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι κάνουν τουμπεκί για άλλη μια φορά.
Και γιατί τέτοια εμμονή για την ιδιωτικοποίηση των πάντων; Η απάντηση είναι μία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. Ξεπούλημα κανονικό. Δημόσιοι οργανισμοί, λιμάνια, νησιά, στο τέλος δε θα μείνει τίποτα δικό μας.
Μάθετε και το άλλο. Ένας συνάδελφος που ο πατέρας του είναι αγρότης μου είπε ότι επιτέλους τους έδωσαν τις επιδοτήσεις (στους αγρότες). Το ποσό; 70 ολόκληρα ευρώ. Γιατί; Επειδή η Τράπεζα της Ελλάδος (άκουσον άκουσον) δεν έχει χρήματα. Άρα τα λαμόγια τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, και για να μη φανούνε τα άδεια ταμεία ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία όσο-όσο! Δεν έχουνε αφήσει τίποτα όρθιο. Με τα ομόλογα και τα χρηματιστήρια ρήμαξαν (το ήδη ρημαγμένο) Ι.Κ.Α. και επειδή είναι αχόρταγοι πήραν φόρα και κάνουν πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία.
Άι στο διάολο γαμώ τη μπασταρδοκρατία μου μέσα.

buzz it!