Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΟΝ

ZΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΟΝ. Αυτό το post είναι αγγελία. Ναι ζητείται μέσον ή όπως αλλιώς λέγεται. Βύσμα, δόντι, μεσάζων, πλάτες, μπάρμπας. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον γνήσιο ελληνικό τρόπο για εύρεση εργασίας. Με το σταυρό στο χέρι δεν πάει κανείς μπροστά στην Ελλάδα.
Το μέσον ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα για όλα τα θέματα. Από τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σοβαρά. Από το να σβήσεις μια κλήση της τροχαίας μέχρι την επιδότηση χρημάτων και το βόλεμα στο δημόσιο.
Έχεις μέσον; Τότε σχεδόν όλα σου πάνε πρίμα. Έχεις λύσει τα προβλήματα σου κατά 80%. Δεν έχεις μέσον; ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
Πόσοι ανάξιοι και ανίκανοι έχουν βολευτεί στο δημόσιο και τα ξύνουν σε καθημερινή βάση; Χιλιάδες. Γιατί; Απλά είχαν βύσμα. Τίποτα παραπάνω. Μπροστά στο βύσμα δε φτουράνε πτυχία και πλούσια βιογραφικά. Το μόνο που μένει είναι να θεσπιστεί και μια μέρα ως "Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ" και να τη γιορτάζουνε χιλιάδες έλληνες.
Πόσες εικονικές προκυρήξεις έχουνε βγει από τον Α.Σ.Ε.Π. για να βολευτούνε με μέσον κάποιοι τυχεροί;
Μέσον και αξιοκρατία είναι δυο δρόμοι παράλληλοι. Δε συναντιούνται ποτέ και πουθενά. Πάντα νικητής βγαίνει το μέσον και ηττημένη η αξιοκρατία σε μια μάχη.
Ζητείται μέσον λοιπόν μπας και δούμε όχι άσπρη αλλά μια γκρίζα μέρα (δεν αντέχω άλλη μαυρίλα, όχι άλλο κάρβουνο!). Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας στείλει email ή ας αφήσει σχόλιο.

buzz it!