Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ BLOGS


Μια εκπομπή αφιερωμμένη στα blogs και στους bloggers στην Ελλάδα με θέμα: "Bloggers: Γράφω άρα e-πάρχω" θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στης 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και θα έχει διάρκεια 5 ώρες (αν δεν κάνω λάθος) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. Όλοι είναι προσκεκλημένοι. Την εκπομπή θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Λεβίθης.
Πληροφορίες στο:

http://skai-anemologio.pblogs.gr

Πολύ καλή κίνηση από τα παιδιά. Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες γιατί στην Ψωροκώσταινα τα πράγματα κινούνται υπερβολικά αργά. Υπάρχουν και δύο videos σχετικά με την εκπομπή. Απλά κάντε κλικ στα ακόλουθα links:

http://www.youtube.com/watch?v=Sr6iYJmdodY
http://www.youtube.com/watch?v=4oNEX8d-yrU

Προσωπικά θα ήθελα περισσότερες εκπομπές αφιερωμένες στην ελληνική blogoσφαιρα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και από τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς επίσης θα επιθυμούσα και ο τύπος να είχε περισσότερα άρθρα για τα blogs. Ελπίζω μελλοντικά να γίνει και αυτό. Σχετικά με την ελληνική blogoσφαιρα είμαι αισιόδοξος γιατί κάτι έρχισε να κινείται έστω και αργά. Κατά τη γνώμη μου όμως θα πρέπει να οργανωθεί. Τι εννοώ; Το να δώσουμε όλοι από κάτι για να έχουμε μια νομική υποστήριξη από μερικούς δικηγόρους το θεωρώ απαραίτητο. Στο εξωτερικό γίνεται αυτό. Η ελληνική blogοσφαιρα μεγαλώνει συνεχώς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν μέσα και κάποιοι που θα δημιουργήσουν προβλήματα κατά καιρούς με αποτέλεσμα να πληρώσει όλη η ελληνική blogoσφαιρα τη νύφη με ποικίλους τρόπους (π.χ. λογοκρισία) ή να έχουμε κανένα παρατράγουδο όπως συνέβει με το blogme που τώρα ο άνθρωπος τρέχει και δε φτάνει χωρίς να φταίει. Τεσπα! Βλέποντας και κάνοντας ... ή μήπως γράφοντας;



buzz it!