Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Καλά, στην Ελλάδα οι πιο ανεύθυνοι πολίτες είναι όλοι οι υπεύθυνοι που βρίσκονται σε διάφορες θέσεις για να εξυπηρετούν τον πολίτη. Εν ολίγοις είναι όλοι για τον πούτσο.
Κάθε καλοκαίρι ενώ τσουρουφλιζόμαστε από τις φωτιές, αυτοί ζούνε στον αστερισμό του σταρχιδισμού ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή από τη μαλακία που τους δέρνει.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και η πυροσβεστική υπηρεσία θεώρησε μια πυρκαγιά (στην Οινόη αν θυμάμαι καλά) ελεγχόμενη και μετά τρέχανε και δε φτάνανε όλοι. Κάτι σπίτια κάηκαν αλλά ποιος νοιάζεται; Στην Πυρκάλ κόντεψε να γίνει της Χιροσίμας και είχαμε και μια πυρκαγιά και στη Θεσσαλονίκη.
Κατόπιν εορτής έτρεχαν όλοι να κάνουν αντιπυρικές ζώνες. Μια δουλειά δηλαδή που έπρεπε να είναι ήδη τελειωμένη εδώ και πολλούς μήνες. Το πράσινο στην Ελλάδα είναι ελάχιστο και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι βοηθούνε κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και λιγότερο. ΕΛΕΟΣ!
Ποιον ή ποιους θα βαρύνουν οι ευθύνες; Αυτό είναι ένα πολύ καλό αναπάντητο ερώτημα και θα συνεχίσει να μένει αναπάντητο.

buzz it!