Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...


Καλησπέρα και καλό μήνα βρε! Τι καλός δηλαδή... αν είναι σαν το Μάρτη γάμησε τα... Δε μιλάω σε προσωπικό επίπεδο αλλά γενικώς. Μας τη φόρεσαν με το ασφαλιστικό για τα καλά, ο κοσμάκης έχει παλαβώσει, ρευστό δεν υπάρχει και χθες είδα στις ειδήσεις ότι ο Αθανασόπουλος (αυτός ο "γαμών και δέρνων" της Δ.Ε.Η. ντε) είπε να γίνουν και άλλες αυξήσεις στα τιμολόγια της εν λόγω εταιρίας.
Το ανέφερα σε παλαιότερο post μου ότι δε θα μας αφήσουν σε ησυχία και θα μας ξεσκίσουν. Μα καλά... αυτός νομίζει ότι τα ευρά είναι στραγάλια; Επειδή πληρώνεται κάθε μήνα αρκετά χιλιάρικα νομίζει ότι όλοι παίρνουμε τα ίδια; Σε ποιο γαλαξία ζει το άτομο; Εδώ οι περισσότεροι παίρνουν δάνειο για να πληρώσουν άλλο δάνειο και ο συγκεκριμμένος μιλάει για αυξήσεις; ΕΛΕΟΣ! Δεν έχει από κοντά κανένα να του πει να μην πετάει τέτοιες μαλακίες; Ρε μήπως να κάναμε καμιά ανακατανομή του πλούτου; Καλά ντε, μη βαράτε. Λέω καμιά μαλακία για να γελάσουμε...
Έχουμε και στους Σκοπιανούς να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα με την υποστήριξη του George W. Bush (καλά οι αμερικάνοι είναι πολύ ηλίθιοι για να εκλέγουν δύο φορές ένα άτομο με τέτοιο όνομα [Bush = θάμνος]). Μας βεβήλωσαν τη σημαία και 'μεις τους χαϊδεύουμε. Τελικά οι πολιτικοί μας είναι πολύ χέστες. Πάρτε το χαμπάρι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. Να μην περιμένουμε βοήθεια από κανένα κερατά. Όποιος μας δίνει βοήθεια πάντα ζητάει αντάλλαγμα και μάλιστα μεγαλύτερο από τη βοήθεια που έδωσε. Μιλάει η απλή λογική και η ιστορία.
Άντε καλό μήνα και πάλι... Για πρωταπριλιά μην προσπαθήσετε να πρωτοτυπήσετε στις φάρσες... Οι πολιτικοί μας δεν πιάνονται σ' αυτό. Ντοκτορά, σας λέω, έχουν κάνει. Σκέτη διατριβή για το πως θα μας κάνουν πλάκες!

buzz it!