Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ

Ρε μπας και οδηγούμαστε πάλι σε ψυχρό πόλεμο μεταξύ Η.Π.Α. και Ρωσίας; Μη μου πείτε ότι η Ρωσία δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη. Αν δεν ήταν οι Η.Π.Α. δε θα έστειναν αντιπυραυλική ασπίδα στην Πολωνία για αμυντικούς λόγους (τι μαλακία της Κοντολίζα Ράις... Oh my God!).
Όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση οι Η.Π.Α αλώνιζαν την υφήλιο ανενόχλητα. Μετά ήρθε ο Πούτιν και ανέστησε τη Ρωσία σε σημείο που άρχισαν φίδια να ζώνουν τους αμερικάνους.
Μα και το πρώην ανατολικό μπλοκ πόσο διψασμένο για τη δύση είναι! Ότι τους πούνε και ότι ζητήσουν οι αμερικάνοι ναι λένε. Τόσα παραδείγματα υπάρχουν και μυαλό δε βάζουν. Οι αμερικάνοι θα τους εκμεταλευτούνε για τα καλά και όταν κάνουν τη δουλειά τους δεν τους βαραίνει να ρίξουν και μερικές βόμβες στους συμμάχους τους στην Ευρώπη με ψεύτικες δικαιολογίες. Αν νομίζει η Πολωνία ότι θα βγει κερδισμένη από τις Η.Π.Α. τότε θα φάνε καλά και αυτοί από την άλλη πλευρά του ατλαντικού μια μέρα... Και οι Σκοπιανοί έτσι θα την πατήσουν αλλά νομίζουν ότι η λυκοφιλία των αμερικάνων είναι αγνή.
Έχει ο καιρός γυρίσματα... αλλά πάντα την πληρώνουν οι αθώοι... και η Ευρώπη άπραγη... αγαλματάκια ακίνητα, αμίλητα, αγέλαστα!

buzz it!