Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ INTERNET

Καλησπέρες και καλή εβδομάδα παίδες. Να χαιρόμαστε το "καλό" ελληνικό internet!
Εκεί που σερφάριζα το Σάββατο νωρίς το απογευματάκι ξαφνικά οι σελίδες δεν άνοιγαν. Δοκιμάζω άλλους browser αλλά τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση και πάλι τίποτα. Κοιτάζω το router και το λαμπάκι του internet σβηστό.
Επόμενη κίνηση να πάρω τηλέφωνο στο helpdesk του Ο.Τ.Ε. Εξηγώ τι παίχτηκε και μετά από από τρεις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις συνολικής διάρκειας δύο ωρών βγήκε το πόρισμα: "Ξέρετε κύριε υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση σας". Σώπα ρε μεγάλε σοβαρά; Και 'γω σου τηλεφώνησα για να μου δώσεις τη συνταγή για τα σουτζουκάκια τα σμυρναίικα.
Τεσπα! Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους υπαλλήλους στο helpdesk. Και ευγενικοί είναι και ορισμένοι είναι και γνώστες. Δυστυχώς έπεσα στο πρώτο τηλεφώνημα που έκανα σε έναν που ήθελε να κάνουμε κάποια πειράματα με τις συνδέσεις δυκτίου στον πίνακα ελέγχου και τα πράγματα έγιναν εντελώς τραγικά. Ίδρωσα για να συνεφέρω το pc αλλά τελικά τα κατάφερα.
Τελικά σήμερα το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η βλάβη. Η βλάβη; Απ 'οτι μου είπαν: "Ο Ο.Τ.Ε. δεν επέστρεφε IP". Σε μαι αναζήτηση στη google και σε κάποια forum που μπαίνω διάβασα ότι όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα (ανεξαιρέτως) κατεβάζουν τις πραγματικές ταχύτητες κάποιες ώρες κάθε μέρα για λόγους οικονομίας. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όλοι τους είναι για πολλές κλωτσιές. Να μη μιλήσουμε για τις ταχύτητες που διαφημίζουν και δεν είναι πραγματικές αλλά έως...
Υ.Γ.: Αν ασχολείστε με τη μουσική και έχετε κάποιο συγκρότημα ή όχι και θέλετε να προβληθείτε μπείτε εδώ. Ίσως να σας ενδιαφέρει.

buzz it!