Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ήταν μια φορά ένας άγγλος, ένας γερμανός και ένας έλληνας. Ήταν και οι τρεις χαρούμενοι γιατί ήταν μέσα σ'ενα αεροπλάνο και πήγαιναν ταξίδι αναψυχής μέχρι που πάνω από την Αφρική το αεροπλάνο έχανε ύψος και οι τρεις επιβάτες για να μη σκοτωθούνε έβαλαν τα αλεξίπτωτα τους και πήδηξαν.
Για κακή τους τύχη τους έπιασε μια φυλή μαύρων, οι Μάο Μάο. Πηγαίνουν οι ιθαγενείς τους τρεις αιχμαλώτους στο μάγο της φυλής και αυτός τους ανακοίνωσε ότι για να ζήσουν έπρεπε να περάσουν από τρεις δοκιμασίες. Αν τις περνούσαν επιτυχώς θα τους έδινε ότι ήθελαν και θα τους άφηνε ελεύθερους.
Τους πήγαν στον τόπο των δοκιμασιών όπου οι τρεις αιχμάλωτοι αντίκρυσαν τρεις σκηνές. Τότε γυρνάει ο μάγος και τους λέει: "Στην πρώτη σκηνή έχουμε βάλει σαράντα κιλά κρασί και πρέπει να το πιείτε όλο. Εφόσον ολοκληρώσετε αυτή τη δοκιμασία επιτυχώς θα μπείτε στη δεύτερη σκηνή όπου υπάρχει μια πολύ άγρια αρκούδα. Θέλω να μου φέρετε τα δόντια της. Αν πετύχετε και σ'αυτή τη δοκιμασία θα μπείτε στην τρίτη σκηνή όπου έχουμε μια πουτάνα αχόρταγη. Η λέξη νυμφομανής είναι λίγο. Πρέπει να την ικανοποιήσετε σεξουαλικά. Αν περάσετε επιτυχώς και αυτή τη δοκιμασία θα σας κάνω πλούσια δώρα και θα σας αφήσω ελεύθερους. Αν όχι θα σας πάρω το κεφάλι. Σε κάθε δοκιμασία θα λαμβάνει μέρος ένας - ένας."
Μπαίνει πρώτα ο Γερμανός στη σκηνή με το κρασί. Μετά από ώρα βγήκε έξω αλλά δεν κατάφερε να πιει όλο το κρασί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του πάρουν το κεφάλι οι ιθαγενείς.
Ο δεύτερος που άρχισε να περνάει τις δοκιμασίες ήταν ο άγγλος. Μπαίνει στην πρώτη σκηνή και καταφέρνει να πιει και τα σαράντα κιλά κρασί. Μπαίνει στη δεύτερη σκηνή όπου ήταν η αρκούδα αλλά δεν τα κατάφερε. Τον έφαγε η αρκούδα.
Τελευταίος έμεινε ο έλληνας. Μπαίνει στην πρώτη σκηνή και πίνει όλο το κρασί. Βγαίνει και ήταν λάσπη από το μεθύσι. Μπαίνει στη δεύτερη σκηνή. Εκεί ακούστηκαν διάφορες κραυγές για αρκετή ώρα. Τελικά βγαίνει καταματωμένος από τη δεύτερη σκηνή και λέει: "Τώρα φέρτε μου την πουτάνα να της βγάλω τα δόντια!"

buzz it!