Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

"ΙΡΙΣ": ΕΡΧΕΤΑΙ

Πραγματικά αισθάνομαι πολύ υπερήφανος όταν γνωρίζω καταπληκτικούς ανθρώπους που ψάχνονται και όταν οι προσπάθειες τους ανταμοίβονται χαίρομαι γι' αυτούς. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η συbloggerίτισσα Σουζάνα Χατζηνικολάου. Μια γλυκειά κοπέλα, επιστήμων και με πολλές ανησυχίες που δεν το βάζει κάτω. Τη Σουζάνα τη γνώρισα πρωτίστως μέσω του blogging (αυτά είναι τα καλά των ιστολογίων) και πέρυσι το Σεπτέμβρη προσωπικά μαζί με άλλους bloggers όταν κατέβηκα στην Αθήνα .
   Πριν μερικές μέρες επισκεύτηκα το ιστολόγιο της και ανακάλυψα ότι το βιβλίο που έγραψε ΙΡΙΣ θα εκδοθεί (επιτέλους) από τις εκδόσεις Πατάκη. Η αλήθεια είναι ότι το ανακάλυψα κάπως καθυστερημένα (τεσσεράμισι μήνες μετά, τελικά είμαι πολύ γαϊδούρι) αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αξιόλογη νεοφώτιστη συγγραφέα και είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία το έργο της.
   Μερικές πληροφορίες για το μυθιστόρημα που αναφέρονται και στο blog της Σουζάνας είναι ότι το έργο της θα κυκλοφορήσει με τη μορφή τριλογίας. Ο πρώτος τόμος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2010. Το μυθιστόρημα της ήταν αναρτημένο στο ιστολόγιο της αλλά μετά τα χαρμόσυνα νέα κατέβηκε για ευνόητους λόγους.
   Σουζάνα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις καινούριο μυθιστόρημα γιατί ο κόσμος δε θα αρκεστεί μόνο στην τριλογία. Σύντομα θα ζητάει περισσότερα έργα σου. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Τα αξίζεις και με το παραπάνω.
   Τώρα που θα γίνεις μεγάλη και διάσημη μη μας ξεχνάς και 'μας τους μικροαστούς (χεχεχε σου την είπα!).

buzz it!