Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΟΕΟ!!!

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση της τελευταίας ανάρτησης βρήκα επιτέλους χρόνο για άλλο ένα post. Βλέπετε οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αυξάνονται το καλοκαίρι κατακόρυφα με αποτέλεσμα να χάνεται η μπάλα, το γήπεδο, ο διαιτητής, οι παίχτες, οι προπονητές και οι θεατές μαζί.
Το μόνο καλό είναι ότι επιτέλους τέλειωσε αυτη η παρωδία με τις ευρωεκλογές και με την τεράστια αποχή οι πολιτικάντηδες έλαβαν το μύνημα. Τώρα θα συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας με τις αυξήσεις που έρχονται σε τιμολογήσεις υπηρεσιών και αγαθών.
Το καλοκαίρι ίσως να είναι μια περίοδος χαλάρωσης για αρκετούς, αλλά όχι για όλους. Υπάρχουν επαγγέλματα τα οποία η εποχή τους είναι τώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και κάποιοι άλλοι να κάνουν μπάνιο στον ιδρώτα.
Βασικά δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, απλά πρέπει να δώσω το παρών για να μη νομίζετε ότι κατέβασα ρολά στην ιντερνετική γωνιά μου.
Όσοι έχεται την τύχη να βρίσκεστε σε κάποια παραλία κάντε μια βουτιά και για 'μένα, επειδή για να φύγω από την πόλη φέτος το καλοκαίρι το κόβω λιγάκι έως πάρα πολύ χλωμό.

buzz it!