Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

"ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ" Ή ΑΛΛΙΩΣ: "ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"

Εσείς που θα κάνετε ρεβεγιόν; Εγώ επειδή δεν έχω λεφτά (τι να σου κάνει το ταμείο ανεργίας) λέω να κατέβω προς του Μαγγίνα το φτωχικό! Τι διάολο! Φιλάνθρωπος είναι, χρόνο ελεύθερο (αφού παραιτήθηκε από υπουργός... ή μήπως τον παραίτησαν;) έχει άφθονο και που ξέρεις; Μπορεί να μου κανονίσει κανένα ρουσφετάκι (με το αζημίωτο πάντα) μπας και χωθώ και 'γω στο δημόσιο. Όχι ότι θέλω να φάω τη θέση της κόρης του στον Ο.Τ.Ε. Οπουδήποτε βρε αδερφέ, έστω και στη Δ.Ε.Η. Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα; Σωστός; Έτσι λέω να αρχίσω να σκέφτομαι. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Μου φαίνεται ότι θα υιοθετήσω αυτό το σύνθημα του ΕΞ' ΑΠΟ 'ΔΩ.
Θα είναι πολυπολιτισμικό ρεβεγιόν. Παρευρισκόμενοι θα είναι και οι Ινδοί που φιλοξενεί ο φιλεύσπλαχνος Μαγγίνας. Για ποικιλία (λόγω των ημερών) θα έχει Πακιστανούς, Αλβανούς, Αιγύπτιους, Ρουμάνους κλπ. ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. Στο μαγκάλι θα ψήνει ο ίδιος. Με τα χεράκια του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα μας κάνει όλους δώρο ένσημα.
Χρονιάρες μέρες τον έφαγαν τον άθρωπο. Μήπως είναι ο μόνος που έκανε μερικές ατασθαλείες; Εδώ ο πιο πλούσιος βουλευτής είναι ο Αλαβάνος (κομμουνιστής με δεξιά τσέπη). Με λίγα λόγια: ΟΛΟΙ Τ' ΑΡΠΑΖΟΥΝ. Ημέρες αγάπης είναι. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ.
Για τους υπόλοιπους είναι ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΑΠΗΣ. Με το νέο έτος θα το φάμε για τα καλά.
Υ.Γ.: Το δωράκι που κάνω σε όλους τους bloggers το λάβατε; Αν όχι κάντε κλικ στο:
http://hackaday-thema.blogspot.com/2007_12_17_archive.html

buzz it!